«تذکر شفاهی» نماینده مجلس به رئیسی/ برخی معلمان ۸ ماه است، حقوق نگرفته‌اند / حقوق این ماه وزیر آموزش و پرورش هم پرداخت نشود

مهر نوشت: نماینده مردم بافق و مهریزی در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم پرداخت حقوق معلمان گفت: از رئیس جمهور می خواهم با این شرایط این ماه حقوق وزیر آموزش و پرورش را پرداخت نکند.

محمدرضا صباغیان در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۱۰ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی اظهار داشت: از رئیس جمهور درخواست می کنم که این ماه حقوق وزیر آموزش و پرورش پرداخت نشود تا متوجه شود معلمانی که حقوق دریافت نمی کنند، چه وضعیتی دارند.

وی افزود: برخی از معلمان ۸ ماه است که حقوق نگرفته اند و متأسفانه وزیر آموزش و پرورش توجهی به این مسئله ندارد.

نماینده مردم بافق ومهریز در مجلس شورای اسلامی گفت: این روزها شاهدیم برخی از کشورهای اروپایی قرآن را آتش می زنند و باید بدانند با این کار عملاً خود و کشورشان را آتش زده اند.

بیشتر بخوانید:

۲۱۲۲۰

کد خبر 1725447

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین