نجات زن جوان از اسارت گروگانگیرها در شیراز

همشهری نوشت: ساعت یک بامداد دوشنبه به پلیس شیراز خبر رسید که زنی طعمه آدم‌ربایی قرار گرفته است.

چند شهروند در خیابان احمدی نو یک خودروی پراید که سرنشینان آن 3مرد جوان بودند را دیدند که زن جوانی را به زور سوار خودروی‌شان کرده و از آنجا گریختند. اطلاعاتی که این شهروندان در اختیار پلیس قرار دادند سبب شد که گروهی از مأموران برای بررسی ماجرا راهی آنجا شوند. در همین حال طرح مهار در آن محدوده به اجرا درآمد و پلیس خیایان‌های آن اطراف را به کنترل خود درآورد. دقایقی بعد مأموران موفق شدند خودروی تحت تعقیب را شناسایی کنند و به آن دستور ایست دهند.

با وجود دستور پلیس، تبهکاران حاضر به متوقف کردن خودرو نبودند و به فرار خود ادامه دادند. هرچند مأموران برای دقایقی خویشتن داری به خرج دادند اما در ادامه با رعایت قانون به‌کارگیری سلاح به‌سوی لاستیک پراید تیراندازی کردند در این شرایط بود که خودروی تبهکاران در منطقه مهدی‌آباد متوقف شد.
با توقف خودروی آدم ربایان، آنها که خود را در محاصره پلیس می‌دیدند تسلیم شدند و در این شرایط بود که گروگان‌شان آزاد شد. با انتقال متهمان به مقر پلیس بازجویی‌های مقدماتی از آنها آغاز شد.

متهمان اعتراف کردند که زن جوان را که در خیابان بود با تهدید و زور سوار خودروی‌شان کرده بودند و قصد آزار و اذیت وی را داشتند که در عملی کردن نقشه‌شان ناکام ماندند. براساس این گزارش هم‌اکنون متهمان در بازداشت به‌سرمی‌برند و تحقیقات برای کشف سایر جرائم احتمالی دستگیرشدگان ادامه دارد.

23302

کد خبر 1725714

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مجید IR ۰۸:۴۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۱
    3 0
    بخدا اعدام هم برای اینها کمه اینها هستند که به واقع مفسد فی الارض هستند اینها هستند که در واقع امنیت کشور را به هممی ریزند اینها هستند که در دل مردم کشور ترس و هراس بوجود می آورند و در کلام آخر اینها هستند که مستحق مرگ و اعدام و روند پرونده سریع هستند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین