۰ نفر
۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۹

پانا نوشت:

 رئیس ستاد حمل و نقل سوخت گفت: به زودی دارنندگان خودروهای تاکسی و آژانس می توانند مازاد سوخت خودوریی خود را پس از فروش به خودروی جدید انتقال دهند.

محمد رویانیان در خصوص انتقال سوخت موجود از کارت سوخت به کارت سوخت دیگر پس از نقل و انتقالات خودروها، اظهار کرد: این امکان در خودروهای سواری و شخصی امکانپذیر نیست البته امکان فنی این انتقال باید از سوی وزارت نفت تامین و پیگیری شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر کارت سوخت براساس شماره ماشین و vin صادر می شود و انتقال خودرو به معنای انتقال کارت سوخت به دارننده جدید خودرو است از این رو سوخت مازاد به دارنده کنونی خودرو تعلق دارد.

رئیس ستاد حمل و نقل و سوخت با بیان اینکه این کار در خصوص خودروهای تاکسی و آژانس ها قابل انتقال خواهد بود، گفت: در حال مطالعه و رایزنی هستیم تا این انتقال در خودروهای تاکسی و آژانس امکانپذیر باشد تا دارنندگان این خوردوها بتوانند سوخت خود را پس از فروش و خرید خودروی جدید انتقال دهند.

47232

کد خبر 173226

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۲:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
    0 0
    سهمیه آژانسها دراصفهان از300 لیتر به 200لیترکاهش پیداکرد مبارک آژانسهای اصفهان باشه
  • بهمن جانفشان IR ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۵
    3 0
    سلام.من خودروی پرایدی داشتم که سوخت اژانس گرفتم واسش در حال حاضر ماشین پرایدم رو فروختم و با ماشین تندر 90 در حال کار در خیابان هستم آیا میتوانم سهمیه سوختم رو منتقل کنم روی ماشین جدیدم چون واقعا به سوختش واسه مسافر کشی نیاز دارم.ممنون
  • بی نام IR ۰۵:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    0 0
    باسلام من چهارسال است درازانس کارمکنم ولی متاسفانه هنوزکارت سوخت ندارم لطفا رهنمایم کنید خراسان جنوبی سرایان

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین