سی ان ان سیاستمداران اروپا و امریکا را همانند لورل و هاردی توصیف کرد که در حل بحران اقتصادی غرب ، سردرگم و مستاصل شده اند. به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، مردم کشورهای غربی نگران بحران اقتصادی هستند.
این پرسش در ذهن انها مطرح است که ایا مشکلات اقتصادی امریکا تهدید بیشتری برای اقتصاد جهانی است یا اینکه بحران اقتصادی اروپا با شدت بیشتری ، اقتصاد جهانی را تهدید می کند.
مشکلات اقتصادی اروپا، ساختاری است و باید کارهای زیادی برای فائق امدن بر این مشکلات اقتصادی صورت پذیرد.
اقتصاد کشورهایی از قبیل یونان، پرتغال و ایرلند با مشکلات جدی مواجه است.البته کسری بودجه امریکا نیز بسیار شدید است.
بحران اقتصادی اروپا برای اقتصاد امریکا نیز گران تمام شده است.
درنتیجه ،می توان مشکلات اقتصادی اروپا را تهدیدی جدی برای اقتصاد جهان ارزیابی کرد. ریچارد کوئست تحلیلگر شبکه در این خصوص گفت:اروپا و امریکا در مسیر قهقرایی اقتصادی حرکتی دارند که روبه سرازیری است.
امریکا و اروپا همانند هنرپیشه فیلمهای کمدی لورل و هاردی هستند که به سر خودشان می کوبند اما نمی دانند ریشه مشکل کجاست.
مشکلات اقتصادی اروپا و امریکا سبب شده است مشکلات همانند بیماری واگیر دار به کشورهای دیگر سرایت پیدا کند.
مشخص نیست که قربانی بعدی این بیماری کدام کشور است.
بحران اقتصادی امریکا جدی است و نیاز به اصلاح ان در مقایسه با مشکلات اروپا، فوریت بیشتری دارد.
به هرحال، وجه مشترک اروپا و امریکااز این منظر ان است که در هیچ یک از این دو ، رهبری کارامد برای مقابله با بحران اقتصادی وجود ندارد.
4949
نظر شما