۳۴ نفر
۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۵
لحظه سقوط بالگرد حامل وزیر ورزش ‌جوانان

در سانحه برای بالگرد وزیر ورزش در سفر به شهرستان بافت ‌که ۱۲ سرنشین داشت، اسماعیل احمدی مدیرکل حوزه ریاست وزیر ورزش از مصدومان سانحه بالگرد جان باخت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بالگرد وزیر ورزش در سفر به شهرستان بافت استان کرمان در حین فرود دچار سانحه شد و تمام سرنشینان به بیمارستان منتقل شدند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان با بیان اینکه بالگرد حامل وزیر ورزش حین نشستن در ‌ورزشگاه سقوط کرد، گفت: در این حادثه 16 نفر شامل 12 سرنشین بالگرد و ‌4 کادر پروازی‌ مجروح شدند.

اسماعیل احمدی مدیرکل حوزه ریاست وزیر ورزش از مصدومین سانحه بالگرد حامل وزیر ورزش بوده که در این حادثه جان باخت.

لحظه سقوط بالگرد حامل وزیر ورزش ‌جوانان

لحظه سقوط بالگرد حامل وزیر ورزش ‌جوانان

لحظه سقوط بالگرد حامل وزیر ورزش ‌جوانان

حمید سالخورد مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان با بیان اینکه حال وزیر ورزش در حال حاضر خوب است و مشکلی ندارد، گفت: سایر سرنشینان به بیمارستان بافت منتقل شده‌اند که طبق آخرین اطلاعات دریافتی برخی از مدیران حاضر در این بالگرد دچار شکستگی از ناحیه دست و پا شده‌اند و خوشبختانه این سانحه هیچ فوتی نداشته است.

وی افزود: در حال اعزام یک بالگرد به منطقه بافت برای انتقال مجروحان به مرکز استان هستیم تا اقدامات تخصصی و بهتر برای مجروحان انجام شود.

258 258

کد خبر 1735142

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۰:۴۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۴
    0 0
    انشاءالله همه سرنشینان به سلامت به اغوش خانواده برگرون وسلامت آنان دراین حادثه خانواده ایی راداغدارنکند بهتراست درچنین حوادثی اطلاعات یکدست به اطلاع مردم اطلاع رسانی شودنه اینکه غیرشفاف وکسی صدمه ندیده وفوتی این سانحه ندارد ولی جای دگر یک فوتی اطلاع رسانی میشود
  • Bell 206 IR ۰۲:۰۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۵
    0 0
    وای خدای بزرگ خیلی هولناک است این حوادث تلخ خدا انشالله برای دشمنت هم پیش نیاره وحشت ناک ترین مرگ درسوانح هوایی است
  • IR ۱۳:۴۵ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۵
    0 0
    اتفاق نگران کننده بود گه یکنفر جان خودراازدست داد علت سانحه مشخص نشده است

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین