رویکرد عدالت محوری دولت سیزدهم فرصتی برای توسعه خدمات درمانی در مناطق محروم است

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر توسعه خدمات درمانی در نقاط مختلف این استان، گفت: روحیه عدالت محوری دولت سیزدهم فرصت مناسبی را برای توسعه خدمات به ویژه در حوزه بهداشت و سلامت در استان فراهم کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری،غلامعلی حیدری شامگاه چهارشنبه در نشست با مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور افزود: اگرچه در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران شاهد رشد چشمگیر شاخص های مختلف از جمله بهداشت و درمان در استان بوده این اما هنوز در وضعیت آرمانی قرار نداریم و لازم است اقدامات بیشتری در این حوزه انجام شود.

وی ادامه داد: با توجه به روحیه جهادی و انقلابی و علاقمندی و دلسوزی مدیریت سازمان تامین اجتماعی کشور نسبت به قشر محروم انتظار می رود در دولت سیزدهم گام شود ای بیشتری در راستای توسعه زیرساخت های حوزه سلامت و درمان برداشته شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری، تقویت خدمات تامین اجتماعی در این استان را خواستار شد و گفت: یکی از مهمترین انتظارات استان از تامین اجتماعی، سرمایه گذاری هلدینگ شستا در استان است که طی سالهای گذشته مغفول مانده است.

حیدری، محوری ترین برنامه دولت سیزدهم را توزیع عادلانه منابع با اولویت مناطق محروم کشور دانست و افزود: از همین رو انتظار می رود سازمان تامین اجتماعی با مدیریت جهادی و پرتلاش خود بتواند در جهت تحقق این برنامه دولت گام های بیشتری در استان بردارد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین برخی مراکز درمانی تامین اجتماعی نظیر کلینیک شماره یک شهرکرد فضا و تجهیزات مناسبی ندارد و همچنین بسیاری از مناطق استان از وجود مراکز درمانی این سازمان بی بهره هستند.

حیدری افزود: بیشترین درخواست های مردمی این استان اشتغال و درمان است و در راستای پاسخگویی مناسب به این درخواست‌ها سازمان تامین اجتماعی می تواند کمک بسزایی کند.
وی همچنین پرداخت مطالبات کادر درمان استان را نیز خواستار شد.

46

کد خبر 1737886

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =