نقش موثر اتاق بازرگانی در تصمیم‌سازی‌های اقتصادی استان

سرلیست «ائتلاف اتحاد پیشرو» در انتخابات اتاق بازرگانی قزوین گفت: اتاق بازرگانی قزوین در چهارسال گذشته به محور تصمیم‌سازی‌های اقتصادی استان تبدیل شد و پیشنهاداتی در مجلس، شورای گفتگو و سایر نهادهای حاکمیتی و نظارتی مطرح کردیم که مورد قبول واقع شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ مهدی بخشنده، سرلیست «ائتلاف اتحاد پیشرو» در ششمین دوره انتخابات اتاق بازرگانی قزوین در نشست هم‌اندیشی گروه «ائتلاف اتحاد پیشرو» با صنعتگران و بازرگانان استان قزوین گفت: تیم اتحاد پیشرو متشکل از فعالان اقتصادی است که با پوست و استخوان خود مسائل و مشکلات موجود در عرصه اقتصادی را لمس کرده‌اند و می‌توانند مدافعان خوبی برای فعالان این عرصه باشند.

او افزود: همواره تمام تلاش خود را برای روشنگری در خصوص فعالان غیرواقعی عرصه اقتصادی به کار بستیم و مسیر حرکت خود را از آن‌ها جدا کردیم.

بخشنده اظهارکرد: در انتخابات امسال شرایطی رقم خود که برخی از دوستانی که در 4سال گذشته برای اتاق زحمات زیادی کشیده بودند، امکان همراهی با اتاق را پیدا نکردند، ولی در حال حاضر افراد توانمند دیگری به جمع ما اضافه شدند تا بتوانند در صورت کسب آرای اعضا برای یک دوره چهار ساله همراه ما باشند.

این کاندیدای اتاق بازرگانی که در چهارسال گذشته ریاست اتاق قزوین را برعهده داشته، توضیح داد: امروز سرنوشت اتاق بازرگانی استان به گونه‌ای رقم خورده که به عنوان یکی از چند اتاق اول کشور محسوب می‌شود و با قدمت 100ساله خود پیشنهاداتی را در مجلس، شورای گفتگو و مرکز و سایر نهادهای حاکمیتی و نظارتی مطرح کرده که مورد قبول واقع شده است.

او افزود: آن چیزی که سرلوحه کار اتحاد پیشرو قرار گرفته برگزاری یک انتخابات شرافتمندانه است و آماده پاسخگویی به سوالات اعضای اتاق و فعالان اقتصادی هستیم.

این مقام مسئول یادآور شد: اقتصاد کشور در حال گذراندن شرایط سختی است و به عنوان کسی که چهار سال مسئولیت اتاق را بر عهده داشته‌ام به وجود چنین صنعتگران بزرگی که توانستند علی‌رغم همه فشارها و سختی‌ها؛ چرخ اقتصاد کشور را به حرکت درآورند، افتخار می‌کنم.

سرلیست «ائتلاف اتحاد پیشرو» ادامه داد: وقتی فعالیت خود را در اتاق بازرگانی قزوین در چهار سال پیش آغاز کردیم استراتژی ما این بود که اتاق را به محور تصمیم‌سازی های اقتصادی تبدیل کنیم و هدف دیگری که ترسیم شد تکمیل ساختمان جدید اتاق به عنوان بزرگترین ساختمان اتاق بازرگانی کشور بود که با همراهی اعضا به آن دست یافتیم.

او افزود: این ساختمان با 11 هزار و 500 مترمربع زیربنا ارزش افزوده بسیار بالایی دارد که متعلق به همه فعالان اقتصادی است و افتخار استان محسوب می شود.

بخشنده در خصوص تبلیغات کم گروه خودنیز توضیح داد: معتقدیم فعالان اقتصادی ما تحصیلکرده و هوشمند هستند و مسیر را می‌دانند و حتما افراد شایسته را براساس توانمندی و عملکرد گذشته انتخاب خواهند کرد و تبلیغات بیش از حد نقشی در رای آن‌ها ندارد.

او همچنین خاطرنشان کرد: همواره سعی کردیم از هزینه‌هایی که در گذشته بی‌جا خرج می‌شد جلوگیری کنیم و اگر مستندی در خصوص شایعاتی مبنی ‌بر ریخت‌وپاش‌ها در اتاق بازرگانی وجود دارد را پاسخگو هستیم و حتی برای رفع شبهات حاضریم صورت‌حساب هزینه‌ها را منتشر کنیم.

در ادامه این نشست، سایر اعضای ائتلاف به سوالات صادرکنندگان، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در زمینه های مختلف پاسخ دادند.

46

کد خبر 1740230

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار