۰ نفر
۲۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۹

ایسنا نوشت:

تیم فوتبال منچستریونایتد که با پیروزی در تمام بازی‌های قبلی پا به هفته‌ی پنجم رقابت‌ها گذاشته بود، ‌در ورزشگاه اولدترافورد میزبان چلسی بود و در پایان با برتری 3 بر یک میهمانش را بدرقه کرد و به روند 100 درصد پیروزی ادامه داد. منچستریونایتد پیش از این آرسنال،‌ دیگر تیم لندنی را با نتیجه‌ی 8 بر 2 شکست داده بود.

 

در این دیدار کریس اسمالینگ در شرایطی گل نخست بازی را روی ضربه‌ی ارسالی از جناح چب به ثمر رساند،‌ که به نظر می رسید در شرایط آفساید قرار دارد. داور به هر حال این گل را پذیرفت و تیم میزبان در دقیقه‌ی 8 از حریف پیش افتاد.

 

در ادامه‌ نانی در دقیقه‌ی 37 روی حرکت فردی خود پس از نفوذ به عمق دفاع چلسی با شوت سنگین از پشت محوطه‌ی جریمه پیتر چک را برای دومین بار مغلوب کرد.

 

در حالی که آبی های لندن می توانستند اختلاف را کم کنند،‌ بی دقتی مهاجمان چلسی در باز کردن دروازه‌ی خالی کار دست این تیم داد و چند دقیقه‌ی بعد رونی توپ سرگردان در محوطه‌ی جریمه‌ی چلسی را به گل سوم تبدیل کرد و شاگردان فرگوسن با 3 گل برتری راهی رختکن شدند.

 

در نیمه‌ی دوم چلسی بازی را بهتر شروع کرد و با تیزهوشی فرناندو تورس گل اول را به ثمر رساند، در ادامه ضربه‌ی پنالتی بهترین فرصت را برای زیاد کردن اختلاف فراهم کرد، اما رونی با سر خوردن درست در گام پیش از زدن ضربه، این فرصت را از دست داد. تورس هم در دقیقه‌ی 84 پس از فریب دروازه بان منسچتریونایتد در باز کردن دروازه‌ی خالی ناکام ماند. تلاش‌های دو تیم در ادامه سودی نبخشید و بازی با همین نتیجه به پایان رسید.

دردیگر دیدارهای برگزار شده، منچسترسیتی که همانند رقیب همشهری با آمار 100 درصد پیروزی وارد هفته‌ی پنجم شده بود، در حالی با تساوی 2 بر 2 مقابل فولام متوقف شد که ابتدا با دو گل سرخیو آگرو در دقایق 18 و 46 پیش افتاده بود،‌اما دو گل زامورا و مورفی در نیمه‌ی دوم بازی را به تساوی کشاند تا مانچینی که پیش از این به بازیکنانش هشدار داده بود، بی رحمی را از تیم منچستریونایتد یاد بگیرند، دو امتیاز حساس را از دست بدهد.

 در دیگر دیدارها تاتنهام مقابل لیورپول نمایش خیره‌کننده‌ای ارائه داد و با 4 گل میهمانش را در هم کوبید. مودریچ سوژه اول ترک تاتنهام در فصل نقل و انتقالات گل نخست بازی را به ثمر رساند، دفوئه یک بار و آدبایور دو بار دیگر برای شاگردان هری ردنپ گلزنی کردند. ضمن این که سرخپوشان لیورپول به دنبال اخراج اسکرتل و آدام با 9 بازیکن کار را دنبال می کردند.

ساندرلند هم با 4 گل استوک سیتی را در هم کوبید.

در جدول رده بندی منچستریونایتد با 15 امتیاز از 5 بازی در صدر قرار گرفت و منچسترسیتی با 13 امتیاز در مکان دوم ایستاد.

4141

کد خبر 174047

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نيلي IR ۱۸:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
    0 0
    اين تيترتون به بازي بارسلون اوساسونا بيشتر ميومد نه اين بازي كه همه چي واسه چلسي بود و گلها واسه منچستر! تورس هم غير از اون صحنه عالي كار كرد شده تورس ليورپول. دروگبا هم نبود
  • بدون نام IR ۱۹:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
    0 0
    تیکه های عادل جالب بود:کلا قرمزها خوب پنالتی خراب میکنند.توفیق پرسپولیس قرار نگرفتن در بین سه تیم اخر بود...
  • دسته سوميا و 6 تايي ها IR ۱۹:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
    0 0
    تيم قرمز پوش 3 1 تيم آبي پوش
  • الهام IR ۲۰:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
    0 0
    شماپرسپولیسیا خواهشن خودتون با منچستر مقایسه نکنید شما ته جدولید دربی رو هم میبازید
  • وحید IR ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۸
    1 0
    توی لندن هم چلسی رو میترکونیم . مربی چلسی باید جلوی الکس لونگ بندازه .
  • ادی IR ۱۱:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۰
    0 0
    چلسی خیلی خیلی تیم با کلاس خوب فوتبال بازی می کنه خیلی دوسش دارم مخصوصا از رنگ و طرح لباساش خوشم می یاد به این میگن تیم.  

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین