مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

کسب رتبه کشوری توسط دانش آموز استان چهارمحال وبختیاری

دانش آموز نگار ولی‌پور از دبیرستان فرزانگان شهرکرد موفق به کسب رتبه برتر در رشته لیوان چینی در مسابقات کشوری ابتکارات و نوآوری دانش آموزی شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، پژمان خلفیان معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت تقویت تفکر خلاقانه در دانش آموزان گفت: خلاقیت و نوآوری محرک اصلی تمدن‌هاست. بنابراین، برای پیشرفت در صنعت، اقتصاد، سیاست و همه علوم، نیازمند تفکری خلاق و نوآور هستیم؛ خلاقیتی که در ضمیر همه ما نهفته و در نحوه زندگی ما تأثیر دارد.

وی از زحمات مجموعه آموزش و پرورش ناحیه یک شهرکرد و همچنین پژوهشسرای دکتر چمران شهرکرد تقدیر نمود و با اشاره به جزئیات برگزاری مسابقات کشوری ابتکارات و نوآوری دانش آموزی گفت: نزدیک به ده هزار تیم از کل کشور در این مسابقات شرکت کردند و ۶۵۰ تیم به مرحله کشوری راه یافتند که در این میان، ۳۶تیم از استان چهارمحال و بختیاری موفق به راهیابی به مرحله کشوری شدند.

وی افزود: در میان ۳۶تیم راه‌یافته به مرحله کشوری از استان چهارمحال و بختیاری، سرکارخانم نگار ولی‌پور از دبیرستان فرزانگان شهرکرد موفق به کسب رتبه برتر در رشته لیوان چینی در مسابقات کشوری ابتکارات و نوآوری دانش آموزی شد.

46

کد خبر 1741991

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =