به سوی اسکار ۲۰۰۹ - ۳

احمد فرهنگ‌نیا: از اولین شب سال 2009، سینماهای ایالت لس آنجلس برای مدت 3 هفته میزبان یک ماراتن جذاب و مهیج سینمایی هستند؛ نمایش مجدد فیلم‌های سینمایی محصول 2008 آمریکا.

تمام فیلم‌هایی که در طول سال گذشته میلادی به صورت محدود یا گسترده در سالن‌های سینمای سرتاسر ایالات متحده به نمایش درآمده‌اند، فقط در صورتی امتیاز لازم برای قرار گرفتن در کوران رقابت اسکار هشتادویکم را به دست می‌آورند که دست‌کم برای هفت روز پی‌درپی روی پرده یکی از سالن‌های نمایش در پرجمعیت‌ترین استان آمریکا در ایالت کالیفرنیا باقی بمانند تا مورد ارزیابی نهایی مخاطبان و داوران پرتعداد و ناشناس آکادمی قرار بگیرند.

طبق اعلام رسمی آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آمریکا، امسال از میان کل تولیدات سینمای آمریکا، 281 فیلم شایسته رقابت برای دریافت عنوان «بهترین فیلم سال 2008» هستند. بر اساس قوانین آکادمی، یک فیلم سینمایی واجد شرایط باید حتماً مدت‌زمانی بیش از 40 دقیقه داشته باشد و با نسخه‌های نگاتیوی 35میلی‌متری یا 70میلی‌متری و یا با فرمت‌های دیجیتالی مورد تأیید آکادمی ارائه شود.

این کارناول بزرگ در حومه هالیوود تا عصر بیست‌ودومین روز ژانویه 2009 ادامه خواهد داشت؛ یعنی زمانی که از میان تمام فیلم‌های واجد شرایط، تنها 5 فیلم به‌عنوان نامزدهای دریافت جایزه Best Picture‌ انتخاب و معرفی خواهند شد.

کد خبر 1743

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین