۱۳ نفر
۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۰
نجات یک توله پلنگ بیمار در بجنورد

فارس نوشت: مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گفت: یک توله پلنگ ۱۰ ماهه بیمار که در روستای «استاد» بجنورد زنده‌گیری شده بود جهت اقدامات درمانی به پارک پردیسان بجنورد منتقل شد.

رضا شکاریان، مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار اظهار کرد: طی گزارش مردمی مبنی بر مشاهده یک توله پلنگ در حاشیه روستای «استاد»، یگان حفاظت محیط زیست و کارشناسان حیات وحش به منطقه اعزام شدند.

وی گفت: این توله پلنگ به‌علت ضعف و بی‌حالی توسط کارشناسان حیات وحش این اداره کل زنده گیری و جهت امور درمانی و مراقبت های دامپزشکی به بجنورد منتقل شد.

نجات یک توله پلنگ بیمار در بجنورد

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی افزود: این توله پلنگ پس از اقدامات درمانی دامپزشکی، جهت تیمار و مراقبت به پارک پردیسان باباامان بجنورد منتقل شد.

وی تصریح کرد: جنسیت این توله پلنگ ماده بوده و سن آن در حدود ۱۰ ماه تخمین زده شده است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی ضمن تشکر از تماس مردمی جهت نجات این پلنگ افزود: از کلیه مردم علاقمند به حیات وحش درخواست میشود در صورت مشاهده گونه های جانوری از نزدیک شدن به آنها خودداری نموده و موارد را با ادارات حفاظت محیط زیست یا شماره ۱۵۴۰ اطلاع دهند .

وی ادامه داد: اخبار مربوط به امور درمانی این توله پلنگ متعاقبا اطلاع رسانی می‌شود.

بیشتر بخوانید:

۲۳۳۲۳۶

کد خبر 1743625

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین