آیه اله صافی گلپایگانی با اظهار نگرانی از اختلاس اخیر به نمایندگان مجلس و قضات توصیه کرد در مقابل دزدی و فساد مالی، مقابله کنند

آیت اله صافی گلپایگانی درباره اختلاس سه هزار میلیارد تومانی در کشور گفت: "زمانی که این موضوع را شنیدم بسیار ناراحت شدم. من واقعاً نگران هستم؛ برای مردم و برای جامعه ناراحت هستم."

این مرجع تقلید که در جمع اعضای فراکسیون بیداری اسلامی سخن می گفت، افزود:" این اختلاس نقص بزرگی برای دولت و جامعه ما به شمار می آید؛ زیرا براساس آیین اسلام حتی مصرف یک ریال از بیت المال هم جواب دارد، چه برسد که سه هزار میلیارد تومان اختلاس شود!؟"

وی درباره نقش نمایندگان در مبارزه با اختلاس و مفاسد مالی، خطاب به آنان گفت: "باید تمام دقت خود را به کار ببرید تا یک ریالِ این بودجه به غیر راه اصلی خود مصرف نشود، البته در این خصوص پیشنهادهایی داشتم که اگر به آنها عمل می‌شد به یقین این نقص‌ها هم رفع می‌شد و چنین مشکلاتی پیش نمی‌آمد."

آیت اله صافی در ادامه سخنانش افزود: "باید به گونه‌ای عمل کرد که همه افراد در برابر کارهای خود مسئول و امانت دار مردم باشند و یک ریال هم به غارت برده نشود و در غیر راه اصلی آن مصرف نشود."

وی همچنان با انتقاد از سکوت برخی از نمایندگان در ابتدای مجلس، اظهار کرد: "اگر نمایندگان از روز نخست در خصوص برخی انحرافات بوجود آمده تذکر می‌دادند و محکم در برابر این کار می‌ایستادند، هرگز چنین اختلاس سنگینی رخ نمی‌داد."

صافی گلپایگانی همچنین درباره نقش دستگاه قضایی در مبارزه با این اختلاس، مطالبی گفت. به گفته وی "قوه قضاییه هم باید در این باره به خوبی وارد می‌شد و نباید کوتاه می‌آمد، باید آن‌گونه که مردم توقع دارند به این مسأله رسیدگی کامل و قاطع شود."

آیت الله صافی با اشاره به نقش قضات در مبارزه با مفاسد، افزود: "قضات ما باید با شجاعت و قدرت به دستورات اسلام عمل کنند. در برابر مفاسد بایستند تا این گونه قانون‌شکنی و دزدی در کشور اتفاق نیفتد."

47/233

کد خبر 174374

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین