فرمانده نیروی انتظامی نسبت به برخی اعتراض ها درباره خشک شدن دریاچه ارومیه، انتقاد کرد.

سردار اسماعیل احمدی مقدم در اردبیل گفت: موضوع دریاچه ارومیه یک واقعیت و یک مشکل زیست‌محیطی است و زندگی یک عده را که امرار معاش از این منطقه دارند به خطر انداخته است و انتظار و توقع دارند که دولت در این زمینه اقدامی کند این درحالی است که حل همه مشکلات در دست دولت نیست و به کمک رسانه‌ها مشکل از طریق مسیر منطقی از جمله برگزاری همایش‌ها نشست‌ها در حال بررسی است، عده‌ای تلاش می‌کنند اینها را دستاویز کرده در راستای ایجاد تشنج در جامعه عمل کنند و در این زمینه نیز دستگیری نداشتیم.

پیش از این جواد جهانگیرزاده، نماینده مردم ارومیه در گفتگویی با خبرآنلاین خواسته بود موضوع دریاچه ارومیه، یک موضوع زیست محیطی و اجتماعی بماند و نگاه محیط زیستی به آن شود: "این موضوع به نظر من نباید امنیتی بشود و نباید بدان نگاه سیاسی انداخت. مسئله اجتماعی ومسئله زیست بومی است که می توان برای نجات آن اقدام کرد و به دست بشر هم قابل حل است .بهتر است به فکر چاره باشیم. در واقع محیط زیست با خطر جدی روبرو است و نمی توان به سادگی از کنار آن گذشت. مردم همه متوجه شده اند. همه آگاهند و می دانند که این خطر بزرگ که دریاچه ارومیه را تهدید می کند."

اما آنطور که ایسنا گزارش داده است، فرمانده ناجا در اردبیل و در جمع خبرنگاران درباره خشونت و البته مرگ و میر جاده ای هم حرف زده است. گزیده ای از سخنان او را می خوانید؛

- افزایش امینت اجتماعی در جامعه در اولویت برنامه‌های نیروی انتظامی قرار دارد. مبارزه با جرایم خشن از جمله سرقت مسلحانه، قتل، آدم‌ربایی، گروگانگیری و رفتارهایی از این قبیل در اولویت اول ناجاست و وظیفه آگاهی و پلیس امنیت رسیدگی به این پرونده به صورت خارج از نوبت است.

- تلاش داریم با ادامه و استمرار طرح امنیت اجتماعی احساس امنیت در جامعه را افزایش دهیم و امیدواریم با هماهنگی نیروی‌های قضایی و تلاش نیروهای انتظامی شاهد افزایش امنیت اجتماعی در جامعه باشیم.

- در پنج ماهه اول امسال نسبت به سال گذشته 10 تا 12 درصد کاهش ورودی موادمخدر داشتیم. سال گذشته 32 درصد موادمخدر تولیدی در افغانستان از ایران عبور کرد. میزان عبور موادمخدر از ایران در سال‌های اخیر تا یک سوم کاهش یافته است که رکورد مطلوبی است.

- هدفمندسازی یارانه ها از یک سو و تعدیل قیمت سوخت و اجرای این قانون جدید از سوی دیگر موجب کاهش تصادفات و تلفات در سطح کشور شده است.

- تا پایان مردادماه 90، کاهش هزار و 300 نفری کشته از تصادفات در کشور را شاهد بودیم واین در حالیست که یک و نیم میلیون خودور نیر به تعداد خودروهای کشور اضافه شده است. این روند مطلوبی است و اما تا روند دلخواه فاصله داریم امیدواریم با تصویب و اجرای بخش های دیگر این قوانین شاهد کاهش بیش از این موارد باشیم .

4747

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 174584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فرشاد IR ۰۳:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
    4 0
    دریاچه اگه خشک بشه اثرات منفیش فقط واسه یک عده که بقول شما اونجا کسب و کار دارند نیست سردار. کل منطقه که بیابانی میشه هیچ بلکه حتی روی کشورهای همسایه هم تاثیرگذاره. فقط فکر کن نمکش از طریق باد تا همین زمینهای زراعی ورامین خودمون بیاد و زراعت رو از بین ببره اونوقت دیگه همایش و کنفرانس و... به چه کارمون میاد؟ مگه تا حالا اینهمه کنفرانس و همایش و... برگزار نشده؟ ظاهرا" تا صدای مردم بالا نره دولت توجهی به رفع اون مشکل نمی کنه. این شمائید که نباید برداشت امنیتی بکنید. مردم حیاتشون در خطره