افزایش ۵۱ درصدی مراجعه به بیمارستان‌ها در تعطیلات نوروز

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش ۵۱ درصدی مراجعه به بیمارستان‌های کشور در نوروز ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از وبدا، دکتر بهرام عین‌اللهی در حاشیه بازدید از بیمارستان لبافی‌نژاد تهران اظهار کرد: از ابتدای سال جدید تاکنون ۳ میلیون و ۷۹۱ هزار و ۹۲۰ بیمار به بیمارستان های سراسر کشور مراجعه کرده‌اند.

وی افزود: در این مدت ۱۴ هزار و ۳۹۷ عمل جراحی نیز انجام شده است که این آمار نشان از آمادگی و فعال بودن مراکز درمانی دولتی در تعطیلات سال جدید دارد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حوزه بهداشت نیز ۸۱۸ هزار بازدید از مراکز عمومی، اقامتگاه‌ها، رستوران‌ها و سایر مراکز ذیربط انجام شده است.

عین‌اللهی اضافه کرد: نزدیک به ۳ هزار مرکز تجاری و اقامتی به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی تاکنون پلمب شده‌اند.

وزیر بهداشت یادآور شد: ماموریت‌های اورژانس پیش بیمارستانی امسال رشد ۱۷ درصدی داشته و ۱۱۲ هزار مصدوم و بیمار در ایام نوروز به مراکز درمانی اعزام شده‌اند. همچنین از آغاز سال تاکنون بیش از ۹۰۰ هزار نفر با اورژانس تماس گرفته‌اند و اورژانس پاسخگوی آنان بوده است.

بیشتر بخوانید:

جریان این مایع در بدن، سموم مغز را دفع و خطر آلزایمر را دور می‌کند

۳۵۲۳۶

کد خبر 1749278

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین