مدودف خطاب به نخست‌وزیر لهستان: احمق تو و کشورت در جنگ روسیه و ناتو نابود می‌شوید!

ایسنا نوشت: رئیس‌جمهوری سابق روسیه در واکنش به اظهارات نخست‌وزیر لهستان مبنی بر پیروزی غرب بر روسیه در نبرد احتمالی، گفت که اگر میان ناتو و روسیه جنگی درگیرد، فارغ از نتیجه نهایی، لهستان نابود خواهد شد.

ماتئوش موراویِتسکی، نخست‌وزیر لهستان که به آمریکا سفر کرده، در پاسخ به این پرسش که آیا حملات اوکراین به خارج از خاک خود می‌تواند به گسترش جنگ منجر شده و لهستان را به این مناقشه بکشاند، گفت: نگران نیستم، چون در این صورت جنگ میان ناتو و روسیه خواهد بود و روسیه به سرعت شکست می‌خورد. کرملین فکر می‌کند در جنگ کنونی اوکراین، در واقع دارد با ناتو و غرب می‌جنگد؛ حال آنکه ما تنها به یک کشور هدف تهاجم کمک می‌کنیم.

دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت ملی روسیه که سابقه ریاست جمهوری این کشور را نیز در کارنامه دارد، در پاسخ به این ادعا در توییتر نوشت: احمقی به نام موراویتسکی گفته که اوکراین حق دارد به خاک روسیه حمله کند و جنگ روسیه و ناتو نگران‌کننده نیست. من نمی‌دانم در چنین جنگی چه کسی پیروز خواهد بود، اما از آنجا که لهستان یکی از پایگاه‌های مرزی ناتو در اروپاست، بی‌شک به همراه نخست‌وزیر احمقش از بین خواهد رفت!

موراویتسکی از جدی‌ترین منتقدان روسیه و حمله‌اش به اوکراین است و مدعی شده که اهداف و روش‌های این کشور مانند آلمان نازی است.

در پی انتشار توییت مدودف، حساب آژانس امنیت ملی لهستان در توییتر خطاب به او نوشت: مدودف عزیز، لطفا به یاد داشته باش که ترکیب الکل با مواد مخدر بسیار خطرناک است؛ پس لطفا به این کار ادامه بده!

موراویتسکی همچنین در روز جمعه با بیان اینکه آینده اروپا به اوکراین گره خورده، گفت که شکست این کشور به معنای پایان عصر طلایی غرب است.

نخست‌وزیر لهستان گفت: هدف روسیه در این مناقشه نابود کردن اوکراین است تا این کشور دیگر نتواند پایگاهی برای گسترش غرب باشد. وجود اوکراین برای مهار روسیه ضروری است و اگر شکست بخورد، نوبت ما خواهد رسید.

او همچنین گفت که دفاع از اوکراین بر دیگر مناقشات جاری جهان از جمله رقابت آمریکا و چین بر سر تایوان هم تاثیر خواهد گذاشت.

موراویتسکی با انتقاد از سیاستمداران اروپایی که تایوان را خارج از حوزه نفوذ خود می‌پندارند، گفت: اگر می‌خواهید تایوان همینطور که هست بماند، باید از اوکراین حمایت کنید. اگر اوکراین سقوط کند، روز بعدش چین به تایوان حمله خواهد کرد.

311311

کد خبر 1754444

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 19
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • لعنت به اشغالگر TR ۱۰:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۶
    74 46
    مدودف فکر کنم مواد مصرف می کنه توهم شدید داره روسیه از پس اوکراینی که نیرو هوایی قدرتمند پدافند هوایی مدرن نداره بر نیامد چطور میخواد لهستانی که اف 35 اف ۱۶ و پدافند هوایی مدرن داره بر بیاد
  • NL ۱۰:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۶
    63 39
    قابل توجه ارازل اوباشی چون مدودف و پوتین،،احمق شمایید اینقدر به قدرت هسته ای تان ننازید..بجزهسته ای شما زیر صفرید...اگر هم قدرتی دارید که ندارید باید درس از هیتلر بگیرید که اخر نابود و مجبوربه خودکشی شد چیزیکه در انتظا تو و اربابته....البته انگلیس از شما پدرسوخته تر و امریکا از همه شما بیشرفتره....البته منظورم مدیران ارشد ان کشورهاست...
  • IR ۱۰:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۶
    60 32
    تو نگران لهستان نباش،،،اگه اون نابود بشه،تو هم وجود نداری.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین