انکار یک مصوبه؛ «شورای شهر تهران به سازمان امور مساجد خراسان کمک می‌کند اما به سرویس مدارس استثنایی نه!»

نزدیک به ده سال از پرداخت هزینه سرویس مدارس استثنایی شهر تهران توسط شهرداری و بیش از ۷ سال از اولین مصوبه شورای شهر در تکلیف این وظیفه بر شهرداری می‌گذرد با این‌حال رکورددار بیشترین دوره ریاست بر شورای شهر تهران، هنوز این وظیفه را انکار می‌کند.

رویا بابایی: رئیس شورای اسلامی شهر تهران چند روز پیش در واکنش به گزارشی مبنی بر عدم همکاری شهرداری در پرداخت هزینه سرویس مدارس استثنایی که منجر به خانه‌نشینی و ترک تحصیل صدها دانش‌آموز شده در جلسه شورای شهر گفته: «سرویس مدارس استثنایی وظیفه شهرداری نیست، اضافی است‌ اما ما پیگیری می‌کنیم‌.»

این در حالی‌ست که پرداخت هزینه سرویس مدارس استثنایی توسط شهرداری تهران از سال ۱۳۹۲ آغاز شده و ۱۰ سال از اجرای آن می‌گذرد. بهروز شیخ‌رودی، معاون سابق محاسبات پالایش عملکرد شورای پنجم در این‌باره به خبرآنلاین گفت: پرداخت هزینه سرویس مدارس استثنایی بر اساس مصوبه شورای شهر انجام می‌شود و جای تعجب دارد که آقای چمران با نزدیک به ۱۶ سال و بیشترین رکورد در ریاست شورای شهر تهران این کار را اضافی بداند و بگوید انجام آن‌ وظیفه شهرداری نیست‌.

وی ادامه داد: «مصوبه پرداخت هزینه سرویس مدارس استثنایی در سال ۱۳۹۴ به تصویب‌ شورای چهارم شهر رسیده و مصوبه شورا ملاک عمل و موضوعی است‌ که اجرای آن برای شهرداری لازم‌الاجرا است.»

شیخ‌رودی با تأکید بر اینکه البته پرداخت این هزینه از سال ۱۳۹۲ همراه با آغاز به‌کار شورای چهارم شروع شد، گفت: این اتفاق از برکات شورای چهارم بود یعنی سالی که از قضا آقای چمران رئیس شورا نبود و به‌عبارتی رخدادی بود که در نبود چمران بر کرسی ریاست شورا رخ داد.

وی با بیان اینکه مصوبه مذکور همان موقع در شورا مخالفینی داشت‌ و شاید آقای چمران هم در زمره همان مخالفین بود بیان کرد: «این مخالفت‌ها باعث شد تا شورای شهر تهران دو سال بعد از شروع پرداخت هزینه سرویس مدارس که در بودجه پیش‌بینی می‌شد، یعنی در سال ۱۳۹۴ مصوبه‌ای را تحت عنوان‌ مصوبه «تعیین نرخ سرویس مدارس در سال تحصیلی ۱۳۹۴_۱۳۹۵» تصویب کند که در تبصره ۱۴ آن برای اولین بار تکلیف ارائه رایگان این سرویس به مدارس استثنایی به تصویب شورای شهر تهران رسید.»

انکار یک مصوبه؛ «شورای شهر تهران به سازمان امور مساجد خراسان کمک می‌کند اما به سرویس مدارس استثنایی نه!»

شیخ‌رودی با اشاره به اینکه این مصوبه با رای مثبت ۲۱ نفر از ۲۵ عضو حاضر در جلسه شورا تصویب شد، ادامه داد: «بر اساس این تبصره، شهرداری تهران و به‌عبارت دقیق‌تر سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی و شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه موظف شدند تا تمهیدات لازم برای ارائه سرویس رایگان به دانش‌آموزان معلول و استثنایی در مناطق ۲۲گانه شهر تهران را از طریق خودروهای مخصوص به‌گونه‌ای پیش‌بینی کنند که کلیه دانش‌آموزان مذکور بتوانند از فاصله منزل خود تا مراکز آموزشی از سرویس رایگان استفاده کنند.»

وی همچنین گفت: «در این مصوبه شهرداری مکلف شد تا اعتبار مورد نیاز این خدمت را در بودجه سالانه خود پیش‌بینی کند و این‌ مسأله در تمام این سال‌ها و حتی در بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری تهران نیز ادامه داشته است.»

به گفته معاون پیشین محاسبات پالایش عملکرد شورای پنجم، اعتبار مورد نیاز برای این اجرای این مصوبه‌ در همان سال یعنی سال تحصیلی ۹۴_ ۹۵ از محل اعتبارات در اختیار شهردار تهران تأمین و پرداخت شد و در سال‌های بعد دو ردیف اعتباری مختلف برای شرکت واحد و سازمان تاکسیرانی پیش‌بینی شد که به تصویب شوراهای چهارم، پنجم و ششم نیز رسیده است.

شیخ‌رودی با بیان اینکه این روند در تمام مصوبات تعیین نرخ سرویس مدارس در خلال سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۷ تکرار شده و در سال ۱۳۹۷ هم آخرین مصوبه در این رابطه به تصویب شورای پنجم رسیده، اضافه کرد: «اما از سال ۱۳۹۸ با توجه به پیش‌بینی سازو کار خاصی که از سوی وزارت کشور ابلاغ شده بود و بر اساس آن دیگر نیاز نبود این مصوبه هر سال به روز شود، شورا مصوبه دیگری در سال‌های بعد از ۱۳۹۸نداشت. این ابلاغیه وزارت کشور همچنان برقرار است و ارائه سرویس رایگان به مدارس استثنایی شهر تهران طبق مصوبه شورا هنوز وظیفه شهرداری است و حرف‌هایی از جنس اینکه این اقدام وظیفه شهرداری نیست برخلاف مصوبات شوراست و بهتر است رئیس شورای شهر به جای این اظهارات بر اساس وظیفه قانونی خود بر اجرای مصوبه شورا توسط شهرداری نظارت کند.»

او تأکید کرد: «همچنین طبق اصلاحیه ماده ۸۰ قانون شهرداری‌ها مصوب سال ۱۳۵۲، شهرداری‌ها مکلفند ۵ درصد از کلیه درآمد مستمر و وصولی سالیانه خود را برای کمک‌ به امور فرهنگی شهر اختصاص دهند و برنامه عمل را طبق تشخیص و تصویب انجمن شهر با استفاده از راهنمایی‌های فنی ادارات بهداری و فرهنگ محل به اجرا بگذارند، این فرهنگ و بهداری مشمول دانش‌آموزان استثنایی نیز می‌شود اما اصل؛ مصوبه شوراست که در سال ۱۴۰۲ نیز برای هزینه سرویس مدارس استثنایی نیز بودجه تعیین کرده است‌.»

شیخ‌رودی با بیان این پرسش که چگونه است که چمران که خود تا پیش از عید مشغول بررسی ردیف‌های اعتباری بودجه شهرداری بوده و به قول خودشان بیش از بیست بودجه برای شهرداری بسته‌اند که حداقل در هفت نورد از آنها ردیف اعتباری کمک به سرویس مدارس استثنایی وجود داشته حالا می‌گوید این کار یک کار اضافی است و در دایره وظایف شهرداری نیست‌، ابراز داشت: امیدوارم این حرف‌ها سهوا گفته شده باشد و نشانه مخالفت وی با مصوبه شورا نباشد و مثل چندی پیش که ایشان سهوا به معلولان توهین کرده بودند، این اظهارات مغایر با مصوبات شورا را با عذر خواهی از اولیای دانش آموزان استثنایی جبران کند.»

انکار یک مصوبه؛ «شورای شهر تهران به سازمان امور مساجد خراسان کمک می‌کند اما به سرویس مدارس استثنایی نه!»

وی گفت: «مگر می‌شود رئیس شورا در مجموعه مدیریت شهری که فقط در بودجه سال ۱۴۰۲ آن رقمی بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان به تأمین هزینه سرویس مدارس استثنایی اختصاص یافته و نزدیک به ۱۰ سال از پرداخت توسط شهرداری می‌گذرد؛ از این موضوع مطلع نبوده و آن را جزء وظایف شهرداری نداند؟»

معاون پیشین محاسبات پالایش عملکرد شورای پنجم همچنین مطرح کرد: «چطور آقای چمران در جریان بررسی بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری تهران کمک ۲ میلیارد تومانی به دفتر سازمان امور مساجد استان خراسان از محل بودجه شهرداری تهران که از پول عوارض و بهای خدمات مردم تهران تأمین می‌شود را کار اضافه ندانستند اما پرداخت هزینه سرویس مدارس استثنایی که پشتوانه‌ مصوبه شورای شهر را دارد کار اضافه شهرداری می‌دانند؟»

شیخ‌رودی عنوان کرد: شهرداری تهران اقدامات خوب زیادی داشته اما پرداخت هزینه سرویس دانش‌آموزان استثنایی مهم‌ترین کار خیر عمومی این مجموعه است که در تاریخ فعالیت بلدیه صورت گرفته و تخصیص ۵۰ میلیارد تومان به این منظور که نبود آن‌ موجب خانه‌نشینی و ترک تحصیل صدها دانش‌آموز می‌شود، برای شهرداری تهران رقمی نیست که بخواهند از پرداخت آن چشم‌پوشی کنند یا حرف‌هایی بر خلاف مصوبات شورا از جنس حرف‌های آقای چمران بزنند.»

بیشتر بخوانید:

شهرداری زاکانی «تمایلی به مرمت آثار تاریخی ندارند»؛ تخریب خانه ۱۷۰ ساله در قلب پایتخت/ عکس

۲۳۳۲۳۳

کد خبر 1755173

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 24
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    94 1
    این دقیقا مشکل اصلی مملکت ماست که آقایون وظایف اصلی و حیاتی خودشونو پشت گوش میندازند ولی در عوض برای اینکه از غافله عقب نمون در مورد حجاب جلسات آنچنانی میزان که ماهم بله ...
  • IR ۰۷:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    57 1
    همه ما روزی میمیریم یکی زودتر یکی دیرتر و این اعمال ماست که برای ما می مونه چقدر زیباست تا جایی که میتونیم برای کسی که نیازمنده کاری کنیم.البته که اینجا وقتی مصوبه شورا داره وظیفه اعضا شوراست که پیگیری کنن...
  • IR ۰۷:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    63 1
    .. دروغگو هستند
  • IR ۰۷:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    56 1
    تاسف به حال این شورای شهر
  • IR ۰۷:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    65 1
    پول پاشی وحیف ومیل بودجه جهت شربت و ... وظیفه اشون
  • IR ۰۷:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    58 1
    اگه خدایی باشه که هست در اخرت جلوی همه مسولینی که حتی یه ارزن از حق منو جابجا کردن میگیرم استان خراسان خودش کم بودجه داره
  • IR ۰۷:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    53 1
    چراغی که به خانه رواست
  • S,j IR ۰۸:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    35 1
    چون شهرداریها جنبه اجتماعی وانسانی شو نمیبینه وفقط انیها جنب تبلغی که به داشتن پستهای مدیریت به انها کمک میکنه میبینن و چند دلیل دیگه از جمله شماها .میلی ها.
  • IR ۰۸:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    27 4
    شورای شهر جدیدا مصوبه ای برای حجاب تصویب کردن خیلی ام عالی قانون هست بله باید انجام بشه ولی چطور قانون سن بازنشستگی در مورد اقای چمران انجام نمیشه و ایشون همچنان در راس شورای شهر در حال خدمت به خلق هست
  • بهمن IR ۰۸:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    34 0
    چمران باید استفائ دهد و جای خود را به جوانان لایق تری بدهد. حرص و طمع پست و مقام باید در افراد مسن و پیر کمتر شود و بیشتر به مسایل روحانی و اخروی بپردازند.
  • چه فرقی داره من یا تو IR ۰۹:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    31 1
    به نظر شما اگر شوراها این کمک‌ها را نکنن آیا میتوانن برای خود و نزدیکان خود حقوق چرب و چیلی نقد کنن؟ یادمان باشد گربه بخاطر خدا موش نمی‌گیرد همانطور که ذات گربه به دزد بودن تعریف شده، باید دید این کمک‌ها به مساجد برای چیست
  • محمد حسین صادقی IR ۰۹:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    32 1
    جان هرکی را دوست دارید به این بچه ها کمک کنید . خبر را خوندم قلبم گرفت .
  • IR ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    31 1
    این کار شهرداری نه از نظر قانونی درست هست و نه از لحاظ شرعی . چون مال مردم تهران برای شهر و خدمات به مردم تهران باید هزینه بشه .منتها هدف وسیله رو توجیه میکنه .
  • ناشناس IR ۰۹:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    26 0
    فقط با ظاهر سازی میخوان پست وصندلی هاشون رو حفظ کنن .دیگه شما چرا اقای چمران که به خاطر اسم برادرتون به این مقام رسیدین !!! از روی شهید چمران خجالت نمی کشید ؟؟
  • ناشناس IR ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    29 2
    شورای شهر یک وصله ناجور برای مدیریت شهری شده که فقط حیات خلوت یک عده رانتخوار است
  • هیوا IR ۱۰:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    24 1
    اخه نون تو اون هست تواین نیست.بالاخره اعضا محتتتررررم شهر تهران بعد ازپایان دورشون مقامومنسب هم میخوان دیگه
  • IR ۱۰:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    16 4
    کل پول تولید شده از شهر و ساکنین تهران را به شهرستانهایی میدهند که بر علیه مردم تهران وارد عمل میشوند و حتی یک کوچه در تهران اسفالت درست نداره و به جاش سیمان و ماسه پر میکنند ،
  • فری SC ۱۰:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    30 1
    به جاش چندتا روضه خون استخدام کردن برای ارشاد ملت
  • IR ۱۰:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    25 1
    مدارس استثنایی را رها کردند.تو دنیا یک آموزش و حساب ویژه رو این بچه ها میکنن ولی تو کشور ما برعکس قانون نیازهای اولیه شون هم بزور مهیا است.بچه های بی بضاعت و کم توان نمیتونن بدون سرویس بیان مدرسه و شورای شهر بودجه را می‌گیرد و بعد میگه وظیف ما نیست...پس وظیفه آلمانه یا فرانسه
  • IR ۱۱:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    26 1
    چقدر فاجعه . چرا پول من باید جای دیگری هزینه شود
  • اهل منطق IR ۱۱:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    28 0
    این از جنس چراغ روای خانه و حرام مسجد است
  • IR ۱۲:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    36 1
    عوارض و مالیات و پس ماند و هر درآمد شهر تهران باید صرف اسفالت خیابان ها و و تامین ناوگان حمل‌ونقل عمومی و نیازمندی های شهر تهران شود نه اینکه به شهرداری شهر ثروتمند مشهد شود البته فردی مثل زاکانی اساسا حلال و حرام نمی شناسد با قلدری و زور گویی هر کاری دلش میخواهد انجام میدهد . حرامتان باشه
  • IR ۱۲:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    34 1
    بی در و پیکر بودن حکمرانی در کشور است . و الا اگر قانون است باید اجرا شود و اگر کسی قانون را اجرا نکرد باید بر خورد شود . حیف که اجرای قانون برای افراد مختلف فرق می کند ‌
  • IR ۱۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    33 2
    کمک به مساجدبایدازطریق مردم تامین شود نه شورای شهرویاهرارکانی دیگر

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین