ابوالفضل ظهرهوند ادامه داد: تیم اقتصادی که در ابتدای دولت سیزدهم به رئیس جمهور مشاوره میدادند، افرادی بودند که از جناحهای مختلف سیاسی و یا از شخصیتهایی که تفکر و بینش اقتصادی نداشتند، شکل گرفت.
وی تصریح کرد: جریانهای ذینفعی در کشور وجود دارند که در تعیین تیم اقتصادی دولت اثرگذار بودند و امروز نبود تعادل در مسائل اقتصادی کشور به خوبی مشهود و روشن است.
خودرو؛ گلوگاه فعالیتهای وزیر صمت
ظهرهوند به وضعیت خودرو در کشور اشاره کرد و افزود: امروز وضعیت خودرو به نقطهای رسیده است که وزیر صمت توانایی تعیین تکلیف قیمت خودرو را ندارد.
کارشناس مسائل سیاسی درباره افزایش بیرویه قیمت برخی از اجناس از ابتدای امسال گفت: ابتدای سال ۱۴۰۲ رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی خود شعار سال را مهار تورم و رشد تولید بیان فرمودند، در صورتیکه دولت ابلاغ افزایش قیمت را صادر کرده است.
ظهرهوند در ادامه گفت: امروز پاشنه آشیل دولت معیشت و اقتصاد مردم است حتی در سیاست خارجی نیز این امر قابل لمس است. متأسفانه دولت موفقیتی در انسجام فکری و گفتمان مدیریتی نداشته است.
وی درباره نقش رئیس جمهور در دولت گفت: جایگاه رئیس جمهور در دولت انجام کارهای مهندسی و پاسخگویی به رهبری و مردم است، نه اینکه به دنبال مطالبهگری از وزیران دولت خود باشد.
انسجام فکری، گفتمانی و مدیریتی رمز موفقیت دولت
کارشناس مسائل سیاسی در ادامه تصریح کرد: وظیفه اصلی آقای رئیس جمهور مدیریت اجرایی، اقدام به موقع در برابر مدیریت ضعیف وزیران و پاسخگویی به مردم و نمایندگان مجلس است.دولت سیزدهم تنها در گرو انسجام فکری، گفتمانی و مدیریتی به موفقیت دست خواهد یافت.
او به مشکلات موجود در جامعه اشاره کرده و گفت: امروز جامعه ما با تورم، بیکاری، افزایش قیمت مسکن، افزایش قیمت خودرو و مشکلات معیشتی مواجه است و دولت هرچه سریعتر باید درباره این مشکلات کاری انجام دهد.
ظهرهوند در پایان پیش بینی کرد: باتوجه به قرار گرفتن شعار امسال به نام مهار تورم و رشدتولید، اگر مسئولان اقتصادی دولت با یکدیگر همکاری خوبی داشته باشند، شاهد نشانه و شکوفایی خوب اقتصادی در کشور خواهیم بود، در واقع رشد تولید و مهار تورم مساوی با رفاه مردم و معیشت جامعه است.
بیشتر بخوانید:
۲۱۲۲۰
نظر شما