۱۸ نفر
۲۸ فروردین ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۲
پس از جنگ اوکراین همه دنبال این سلاحند!

با افزایش تلفات جنگ در اوکراین، فشار برای دستیابی به مزایای تعیین‌کننده در میدان نبرد با بهره‌گیری از سلاح‌های کاملا خودمختار افزایش یافته است. چرا که ربات‌ها می‌توانند بدون نیاز به نظارت انسانی اهداف‌شان را انتخاب کرده و به آنها حمله کنند.

طرفداران سیستم‌های تسلیحاتی کاملا خودمختار بر این باورند که این تکنولوژی، با دور نگاه داشتن سربازان از میادین جنگ، آنها را در مقابل خطرات محافظت می‌کند. درعین حال این امکان را فراهم می‌کند تا تصمیمات نظامی، با سرعتی فرا انسانی اتخاذ شده و قابلیت‌های دفاعی به شدت بهبود خواهد یافت.

در حال حاضر سلاح‌های نیمه خودکار، مثل مهمات سرگردان که اهداف را ردیابی کرده و خود را برروی آنها منفجر می‌کنند، به کمک‌های انسانی نیز نیازمندند. این سلاح‌ها اگرچه می‌توانند اقداماتی انجام دهند، ولی به اپراتورهایی نیاز دارند تا روند عملیات را آغاز کنند.

از سوی دیگر، پهپادهای کاملا خودمختار که به اصطلاح" پهپادهای شکارچی" نامیده می‌شوند، حالا در اوکراین مستقر شده‌اند. این پهپادها می‌توانند در طول شبانه‌روز، هواپیماهای بدون سرنشین را رصد کرده و بدون مداخله اپراتور و سریع‌تر از سیستم‌های تسلیحاتی کنترل شده توسط انسانها، آنها را غیرفعال کنند.

در این میان برخی منتقدان از جمله کمپین "توقف ربات‌های قاتل" بیش از یک دهه است که برای ممنوعیت تحقیق و توسعه تسلیحات خودمختار تلاش می‌کنند. آنها آینده‌ای را می‌بینند که در آن سیستم سلاح‌های خودمختار، مشخصا نه فقط برای هدف قراردادن وسایل‌نقلیه، زیرساخت‌ها و سایر سلاح‌ها، بلکه برای هدف قراردادن انسان‌ها طراحی شوند.

اگر سلاح‌های هوشمند مصنوعی در میادین جنگ مستقر شوند، چه کسی پاسخگوی مرگ افراد غیرنظامی خواهد بود؟هنوز پاسخ شفافی برای این سوال مهم وجود ندارد.

در گزارش «همه ابرقدرت‌ها دنبال این سلاحند!» بیشتر درباره ربات‌های قاتل بخوانید.

۵۸۵۸

کد خبر 1755606

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • محمد IR ۲۱:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    23 3
    بعد جنگ اکراین جنگ خاورمیانه هست
    • مهدی IR ۰۶:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
      3 1
      سلام ممکنه هر کجا که میزبان جام جهانی باشه هدف بعدی دشمنان باشه
  • ولی IR ۲۱:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    30 72
    الان که پوتین این رباط های قاتل را راه انداخته خودش به تنهای برابر با صد رباط هست سازنده ی این رباط ها مقصر نیستند بکار گیرنده مقصر است جنگ طلب مقصر است
  • IR ۰۲:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
    36 71
    آنهابرقدرت نیستندبلکه ابرجنایتکاران زمینندبرای پایمال کردندحقوق دیگران دنبال چنین افکارپلیدی هستندامروزکه خودشان خون بی گناهان ومی ریزندقبول نمی کنندفرداهمه جنایت خودبه گردن ربات خواهندانداخت
  • IR ۰۴:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
    23 75
    شمشیروسپرسازهای قدیم به چه تحولاتی درزرادخانه های امروزی دست پیداکرده اند واقعا فکرهاواندیشه های خوفناک بشری انتها ندارد.
  • علی IR ۰۶:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
    24 66
    سلام. مگه تا الان کسی پاسخگوی کشته های غیر نظامی بوده؟بلکه هوش مصنوعی و رباطها بتونن انسان های زورگو و احمق را کنترل کنند شاید دنیای بهتری ایجاد بشه.
  • هدایت IR ۰۶:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
    21 45
    در آرزوی جهانی هستم که در آن یک انسان نتواند برای زندگی و مرگ چندین میلیون انسان دیگر تصمیم بگیرد
  • مینا DE ۰۸:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
    به امید و یاری خدا روسیه شکست بخوره و تجزیه بشه و پوتین به سزای تجاوزات خونین و ویرانگرش در گرجستان و اوکراین برسه.
  • IR ۰۹:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
    9 4
    بوی جنگ بیشتر از اکراین توی خاور میانه پیچیده،عربستان با ایران صلح کرد تا از آتش دامن گیر اون دور بمونه،ما باید بیشتر از اکراین هوشیار باشیم آمریکا بعد از تضعیف روسیه واروپا برای اینکه اروپا همیشه زیر سایه ترس روسیه بمونه یه امتیازاتی توی جنگ اکراین به روسیه میده وقائله رو ختم میکنه و اما بعد از اون جنگ به کجا منتقل میشه خدا میدونه!
  • هومن IR ۱۰:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
    4 7
    پس از جنگ اوکراین همه دنبال این سلاحند بنویسید این سلاح هستند ، بی سوادی تا به کجا ..
  • ❤❤❤mehdisoltani IR ۱۰:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
    54 15
    ی بار فک کنم ارتش پیروز واگنر درگیر نبرد سختی بود برا تصرف شهر باخموت ک هوش مصنوعی ب کمک واگنر اومد و با طرح نقشه ای دقیق ظاهرا باعث شد ک ظرف چندساعت پرچم روسیه بر بلندیهای شهر باخموت ب احتزاز دربیاد شاید بچه های واگنر حتی ندونن ک چ اتفاقی اونروز افتاد ک سرعت پیشرفتشون زیادتر شد 🇷🇺🇷🇺🇷🇺 ❤❤❤ ☝️☝️☝️
  • IR ۱۲:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
    1 0
    جنگ خوب نیست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین