ارائه‌ خدمات مختلف از سوی کارگران بدون تعطیلی

شهردار شهرکرد گفت: کارگران خدمات مختلفی در حوزه‌های مختلف در شهر بدون وقفه و بدونی تعطیلی ارائه و شهر را پویا نگه می‌دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی شهرداری شهرکرد، محمدحسین واحدیان در جشن روز کارگر اظهارداشت: شهرداری‌ها به واسطه شرح وظایف گسترده و خدمات متنوع‌شان در خط مقدم جبهه ارائه خدمات به مردم هستند و این خدمات توسط جامعه کارگری ارائه‌ می‌شود.

وی با بیان اینکه شرایط مادی و معنوی کارگران باید در دستور کار مدیران دستگاه قرار گیرد، افزود: با توجه به سیاست‌ها سازمان و حمایت‌های شورای اسلامی شهرکرد سعی‌مان بر این است که اهتمام ویژه به مسائل و دغدغه، تحکیم بنیان خانواده و ارتقاء نشاط اجتماعی کارگران داشته باشیم.

شهردار شهرکرد بیان کرد: در سال گذشته به واسط بارش نعمت الهی ۵ هزار تن شن توسط کارگران در شهر توزیع شد و ظرف مدت یک ماه جهت استقبال از نوروز تمام آن‌ها جمع‌آوری و شهر نظافت شد.

واحدیان ادامه داد: باید دستمریزاد بگوییم که تلاش شبانه روزی کردند و دست تک تک آن‌ها را می‌بوسم.

وی گفت: همچنین اکیپ آسفالت ما از پنجم فروردین ماه شروع به کار کرده و ظرف مدت یک ماه ۱۰۰ هزار متر مربع از معابر شهر را آسفالت کردند و هیچ تعطیلی نداشتند.

شهردار شهرکرد خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیز ۲۳ پروژه عمرانی در شهر فعال است که مدیون تلاش کارگران هستیم.

واحدیان تصریح کرد: اگر کارگران حالشان خوب نباشد شهر نیز حالش خوب نیست بنابراین کارگران همیشه در تلاش و تکاپو هستند تا شهر را پویا و سرزنده نگه دارند.

وی گفت: بدون شک مشکلات وجود دارد اما تلاش می‌کنیم که در راستای کاهش دغدغه‌های کارگران گام برداریم.

کد خبر 1761103

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =