میقاتی پس از انتخاب رئیس جمهور، لبنان را ترک خواهد کرد

ایسنا نوشت: منابع آگاه می‌گویند، نخست وزیر دولت موقت لبنان ناامید از انجام اصلاحات اساسی، به دلیل وجود مخالفت‌ها در فکر خروج از کشور پس از تشکیل دولت جدید است.

روزنامه الاخبار لبنان نوشت، نزدیکان نجیب میقاتی، نخست وزیر دولت موقت لبنان گزارش دادند، او از انجام اصلاحات اساسی ناامید شده است زیرا مهمترین اختلافات میان گروه های سیاسی لبنان بر سر انتخابات ریاست جمهوری نیست بلکه مهمترین اختلاف بر سر تشکیل دولت است.

به گفته این منابع، میقاتی می گوید که تمام تلاش خود را کرد و متوجه شده است که بسیاری از احزاب داخلی هستند که نمی خواهند او در مرحله بعدی نقشی در قدرت داشته باشد.

این منابع گفتند، میقاتی خوشحال است که عربستان سعودی به طور صریح به او اطلاع داده که با بازگشت او به نخست وزیری مخالف است و حملاتی که در لبنان و خارج از آن علیه او می شود او را به طور جدی به خروج از لبنان و توقف هرگونه سرمایه گذاری در این کشور پس از انتخاب رئیس جمهور و تشکیل دولت جدید وادار می کند.

310310

کد خبر 1761793

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین