۰ نفر
۳۰ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۵:۳۳

واعظی: بی‌احترامی هواداران مان را محکوم می‌کنم.

«مهندس‌هایتان همین‌ها بودند؟» شاید پورسیف، رئیس کانون هواداران استقلال انتظار نداشت به یکباره با این سؤال «خبر» مواجه شود و به همین دلیل بود که در گوشه‌ای از سالن کنفرانس خبری پس از بازی رو به خبرنگار ما گفت: «بله الان همین آقایی که کنار دست من ایستاده مهندس کشاورزی است.» او البته ثانیه‌هایی بعد متوجه شد سؤالی که او را خطاب قرار داده، اشاره داشت به آنچه روی سکوها رخ داد و شعارهایی که نزدیک به 80 هزار تماشاگر علیه حسین کعبی و اندک طرفداران پرسپولیسی حاضر در استادیوم، می‌دادند. بازی تازه شروع شده بود و تعداد استقلالی‌های حاضر در ورزشگاه آزادی شاید بیش از 10 برابر اندک طرفداران سرخ بود که برای حمایت از استیل‌آذین به استادیوم آمده بودند.

شعارهای عادی روی سکوها چون همیشه رواج داشت و جنگ در شروع بازی، همان کری‌های عادی بود اما به ناگاه ورزشگاه آزادی شباهت زیادی به سه هفته پایانی فصل قبل پیدا کرد. به هفته‌هایی که مدیر استقلال می‌گفت: «جریان لمپنیسم به حمایت امیر قلعه‌نویی روی سکوها به همه دشنام می‌دهند. ما با انحلال کانون هواداران و استخدام لیدرهای جدید این جریان زشت را روی سکوها ریشه کن می‌کنیم.» اما در همان اولین حضور بالای 50 هزار نفری طرفداران استقلال روی سکوها، همه چیز به‌هم ریخت. شعارهای زشت با خواندن نام منچستر انگلیس آغاز شد، شعاری زشت که سال‌هاست در شرایط بالا گرفتن دعوا روی سکوها به گوش می‌رسد اما برای یک بازی معمولی چنین شعاری نشان از عدم تسلط لیدرها روی جمعیت داشت. دقایق میانی بازی هم پس از درگیری لفظی سیدصالحی و کعبی این دشنام‌ها یار استیل‌آذین را نشانه گرفت و برای دقایقی نسبتاً طولانی ادامه یافت. اعتراض به داوری و شعارهای زیاد دیگری هم علیه بازیکنان استیل به گوش رسیدتا کانون هواداران استقلال در اولین حضور جدی با تشکیلات جدید نمره‌ای ضعیف به دست آورده باشد.

در این باره امیر واعظی‌آشتیانی به ایسنا گفت: «من ناراحتم از اینکه چنین اتفاقی افتاد و حتماً تذکر خواهم داد اما گاهی شرایط طوری می‌شود که...» و پورسیف این جمله مدیر استقلال را طوری دیگر تکمیل می‌کند: «آنها شروع کردند. دیدید که جرقه را کعبی زد و بعد هم دیگر کنترل جمعیت خیلی ساده نبود البته من قبول دارم لیدرهای‌مان هم انتظار چنین شرایطی را نداشتند.»

این لیدرهای جدید اما در مرامنامه کاری‌شان تعهد داده بودند که در روز بازی‌های استقلال چنین جوی روی سکوها ایجاد نشود و در پاسخ به سؤال ما پورسیف می‌گوید: «حق با شماست. اتفاق درستی نبود ولی ما چون بیسیم‌های مان آماده نبود نمی‌توانستیم به درستی با لیدرها ارتباط داشته باشیم برای همین هم بود که نشد جمعیت را کنترل کنیم. اگر بیسیم‌های​مان بیاید دیگر چنین اتفاقی نمی‌افتد!» و در واکنش به آنچه روی سکوها رخ داده، مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی می‌گوید: «این صحنه‌ها زیبنده فضای ورزشگاه نیست به خصوص که در ماه مبارک رمضان هم باشد. من اگر در گزارش بازی تشخیص بدهم آنچه واقع شده نیاز به عکس العمل سخت دارد، اصلاً بعید نیست که برای استقلال محرومیتی را در نظر بگیریم. البته باید ابتدا این مسئله را بررسی کنیم.»

کد خبر 17646

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین