بانی فیلم نوشت:

در پی چاپ خبر تولید فیلم سینمایی« زیبا» در روزنامه بانی فیلم روز سه‌شنبه جهانگیر کوثری تهیه کننده این فیلم توضیحاتی را در خصوص فهرست بازیگران «زیبا» ارائه داد که در ادامه می‌خوانید. 

در روزنامه شماره 2097 روز سه‌شنبه در صفحه 12 خبری با عکس و تفسیر فیلم جدید اینجانب به نام «زیبا» منتشر کرده بودید که متأسفانه منبع خبر، خبرنگار، گوینده یا نویسنده آن مشخص نبود. این خبر به دلیل محتوای ناصحیح، اشتباه و مسئله‌ساز باعث مشکلاتی شده است که هر کدام برای این پروژه می‌تواند سوءتفاهم و دلخوری‌هایی را به وجود آورد. اینکه ما هستیم و تلفن‌های دفتر باز و روابط‌عمومی آماده پاسخگویی، چگونه این خبر بدون منبع و کاملاً غلط به چاپ می‌رسد.
«زیبا» براساس رمان زیبای «جامه دران» سرکار خانم ناهید طباطبایی تنها موفق به گرفتن پروانه ساخت به نام آقای حمیدرضا قطبی شده است و بس.
دیگر عوامل فیلم هنوز مشخص نشده‌اند. به جز چند بازیگر و عوامل. جای تعجب است که چگونه نام هنرمند گرامی و عزیز ما فریماه فرجامی برای بازی در این فیلم با تیتر بزرگ آورده‌اید. هنوز پس از «نرگس» و «عشق گمشده» افتخار همکاری با این هنرمند بزرگ را پیدا نکرده‌ام و هر روز این اتفاق بیفتد برای بنده و هر تهیه‌‌کننده دیگری افتخار خواهد بود، اما در «زیبا» فیلم جدید اینجانب قرار است سرکار خانم بیتا فرهی در کنار محمدرضا فروتن بازی نمایند. شاید دوستان تحریریه بیتا را با فریماه و فرهی را فرجامی به اشتباه رفته باشند. شاید این خبر بانی فیلم باعث تکدر خاطر خانم فرهی شده باشد یا شکل بدبینانه آن این گونه به نظر بیاید که ما خانم فرجامی را جانشین فرهی کرده‌ایم که حقیقت ندارد و پروژه هرگز با خانم فرجامی گفت‌وگویی نداشته است. متشکر می‌شوم این توضیح مختصر شبهات این خبر را به نوعی مرتفع کند و سوءتفاهم‌ها را در ابتدای کار از بین ببرد.
فیلم سینمایی زیبا براساس رمان جامه دران سرکار خانم ناهید طباطبایی و فیلمنامه مشترک ایشان با آقای حمیدرضا قطبی از تحصیل‌کرده‌های سینما و تئاتر نوشته شده است.
مدیر فیلمبرداری: علیرضا صلاحی، طراح صحنه و لباس: مرجان گلزار، طراح چهره‌پردازی: مهرداد میرکیانی، صدابردار: بهمن اردلان، مدیر تدارکات: عادل شاه‌خواه. بازیگران: محمدرضا فروتن و بیتا فرهی، تهیه‌کننده، جهانگیر کوثری، کارگردان: حمیدرضا قطبی.
58244
کد خبر 176721

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین