مدیرعامل باشگاه سپاهان در نامه ای به دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا مواردی را در رابطه با دیدار تیم های فوتبال این باشگاه و السد قطر یادآور شد.

به گزارش خبرآنلاین؛ در نامه رحیمی آمده است : پیرو دیدار تیم های فوتبال السد قطر و فولاد مبارکه سپاهان ایران در دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به اطلاع می رساند در نیمه اول این دیدار دستگاه های خنک کننده و تهویه هوا در استادیوم شیخ جاسم بن حمد به خوبی کار می کردند اما ناگهان از ابتدای نیمه دوم تا انتهای بازی این دستگاه ها خاموش شد و به طبع آن گرما و رطوبت شدیدی در ورزشگاه حاکم شد که تاثیر بسیار نامطلوبی بر عملکرد تیم ها به ویژه سپاهان ایران به جهت آشنا نبودن با شرایط جوی کشور قطر داشت.
از آنجا که قطر به عنوان میزبان جام جهانی2022 انتخاب شده اینگونه رخدادها می تواند تاثیر بسیار نامطلوبی برای اعتبار فوتبال آسیا داشته باشد. خواهشمند است ضمن پیگیری این رخداد شرابطی فراهم شود که از تکرار این وقایع در آینده جلوگیری شود.
251 43

کد خبر 176773

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محسن IR ۱۴:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    18 4
    آقاي رحيمي شما اگر خيلي مديري به فكر تيم خودت و بررسي شرايط بازيكنانت باش تا بي مورد مثل آب خوردن حذف نشي. شما بخاطر اين سوتي كه دادي خيلي بيشتر از گرماي ورزشگاه بايد عرق كني.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین