جمعی از نخبگان و فرهیختگان جوان کشور روز گذشته با رهبر معظم انقلاب دیدار داشتند و طی آن مطالبات خود را در سخنرانی هایی رسمی اعلام کردند.

بر اساس گزارشی که پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری از حاشیه های این دیدار منتشر کرده است، این نخبگان جوان مطالباتی غیررسمی هم داشته اند. از جمله درخواست چفیه از ایشان که دومین سخنران آن را یم گیرد و سه نفر دیگر هم تقاضای مشابهی را مطرح می کنند و پاسخ می شنوند: « حتما به شما خواهم داد». دو نفر هم درخواست کردند که انگشتری ایشان را به یادگار بگیرند. اما مقام معظم رهبری اعطای انگشترشان را به مصلحت نمی دانند.
جوانی که از دریافت انگشتری رهبری ناامید شده بود با وجود وعده دریافت چفیه از سوی معظم له، باز هم گفت: «بگذارید نزدیک بیایم و روی شما را هم ببوسم.»
جالب انکه که یک نخبه اصفهانی تقاضای صرف ناهار با رهبری را دارد. حسن نیک‌آئین گفت: «بچه های بنیاد خیلی دلشان می خواهد تا اینجا که می آیند ناهار را هم با شما میل کنند! امسال که نشد ولی برای سالهای بعد این کار را انجام دهید»؛ رهبری هم آشکارا لبخندی می‌زند و سری به علامت رضا تکان می دهد.
مهتاب ترک بیات، نفر سوم کنکور هنر پشت تریبون می رود و پیشنهادات و انتقادات جالب توجهی را به رهبر ارائه می کند.زمهمترین و چالشی ترین بخش سخنان این دختر جوان، اعتراض وی به موضوعی بود که خود نام آن را "پدیده آقازاده های فرهنگی" گذاشته بود.
هشدار این دختر در مورد آقازاده های فرهنگی موضوعی نبود که رهبری به سادگی از آن بگذرد و در سخنان خود به صورت ویژه به آن نپردازد. رهبر از وجود چنین پدیده ای ابراز تعجب کرد و گفت: «راجع به آن مسئله‌ى اَشرافیت فرهنگى و آقازاده‌هاى فرهنگى که آن دختر عزیزمان گفتند، من در این زمینه واقعاً چیزى نشنیده‌ام. با اینکه تصور خودم این است که در مسائل گوناگون گزارشهاى متنوعى را میشنوم، اما این براى من خیلى حرف تازه‌اى بود. ایشان گفتند مصادیقى هم در اختیار دارند. حتماً به من منعکس بشود، یعنى گزارش بنویسید. واقعاً اگر چنین چیزى هست، خیلى بد است. من چیز قابل توجهى در این زمینه نشنیده‌ام. البته ممکن است پسر یا دخترِ فلان مسئول توى دبیرستان یا توى دانشگاه پُز بدهد که من مثلاً پسر فلانى‌ام، اما این به صورت یک فرآیند تربیتى دربیاید، تأثیراتى بگذارد بر روى گزینش، بر روى سوادِ بیشتر پیدا کردن و چه و چه، خیلى چیز بدى است. اگر چنین پدیده‌اى وجود داشته باشد، باید جلویش را گرفت. از آن خواهر عزیزم که از من چفیه خواستند و من حتما به ایشان چفیه را خواهم داد ، می خواهم گزارش دقیق و به همراه جزئیاتی از این موضوع برای من ارسال کنند تا من بررسی کنم.»
خدیجه مظفری سومین و آخرین خانمی بود که پشت تریبون قرار گرفته و به مشکلات دستگاه قضایی اشاره کرد. مظفری به رهبر گفت: «دستگاه قضایی کشور سالم، اما ناکارآمد است.» و گفت باید دستگاه قضایی طوری عمل کند که در جامعه «پیرزنان از پادشاهان نترسند».
گلایه همیشگی رهبری از عدم توجه به کرسی های آزاد اندیشیدر این دیدار هم تکرار شد. «صد بار - با کم و زیادش- تأکید کردم.»
/2929
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 176949

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۰:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۵
    1 4
    بااشگ دیده شوم توتیای تو ای رهبرم دل بدهم درسرای تو