به گزارش خبرآنلاین، «100 نکته در شناخت دنیای پسران» نوشته الیزابت هارتلی بروئر با ترجمه آناهیتا آذری را انتشارات قدیانی در 240 صفحه با قیمت 5500 تومان برای چهارمین بار روانه بازار نشر کرده است. در معرفی پشت جلد این کتاب آمده است: «پسر شما باید مستقل و منطقی باشد، به خانواده و نزدیکانش مهر بورزد و بداند که دیگران نیز او را دوست دارند. اینها سبب عزت نفس او میشوند، و او را یاری میدهند تا زندگی شادتر و پربارتری را تجربه کند و در موقعیتهای دشوار بهتر تصمیم بگیرد. اگر میخواهید پسرتان را برای رسیدن به این هدف یاری دهید، توصیههای کتاب را به کار گیرید.»
کتاب در 9 فصل به بیان ویژگی های دنیای پسران پرداخته است. «درک موانع و فرصت های پیش رو، برآوردن نیازها، افزایش حس خودشناسی و خودآگاهی در او، القای دیدگاه مثبت نسبت به خود در پسرها، توجه از طریق محبت و انضباط، حساسیت نسبت به مشکلات و موانع، حمایت از آموزش و رشد فردی او، تشویق به داشتن اعتماد به نفس و استقلال، کنترل نقش و احساست خودتان» فصول این کتاب را تشکیل می دهند.
در بخشی از فصل اول این کتاب می خوانیم: «پسرها نیمی از آینده ما هستند. با درنظر گرفتن تغییراتی که در جامعه در حال انجام است، پسران در حال رشد، طبعا نسبت به آینده گیج و مردد هستند. دغدغه والدین و مربیان، بخشیدن هویت مناسب مردانه به پسران است؛ هویتی فارغ از پردهها و حفاظهای نامناسبی که آنها را از خود و دیگران جدا میکند، پسران نیز به عشق و محبت نیاز دارند. پسران غالبا برای دریافت عشق مورد نیازشان تدابیر تهاجمیتری نسبت به شیوههای متداول دختران (که برای دریافت حقوق عاطفی خود باید فاصله احساسی بسیار کمتری را طی کنند) در پیش میگیرند. هر پسر باید همانطور که هست پذیرفته شود، نه فقط به دلیل آنکه خوب یا موفق بوده و یا مطابق با شخصیت آرمانی مورد نظر شما عمل کرده است.»
در بخشی از این کتاب با عنوان «قید و بندها را سست کنید» می خوانید: «چرا همیشه تنبل و شلخته هستی؟ چرا نمی توانی مثل خواهرت تمیز و منظم باشی؟ او بدون جر و بحث کارهایش را انجام می دهد و همه چیز را مرتب می کند، تو درست مانند پدرت هستی!
«قید و بند» واژه هایی هستند که یک شخص را به ایفای نقشی وادار می کند و هر نوع امکان تغییری را نادیده می گیرند، «تو همیشه...»، «تو درست مثل...»، «تو هرگز...» نمونه های شاخص قید و بند هستند. همه ما تا زمان مرگ به تکامل ادامه می دهیم. عادلانه نیست که به عقاید ثابتی در مورد هر کسی- مخصوصا یک بچه- بچسبیم. قید و بندها پسرتان را تشویق می کند تا به آنچه که در موردش می گویید تبدیل شود زیرا دست از تلاش برای متقاعد ساختن شما به اینکه اشتباه می کنید، برمی دارد.
قید و بندها به دو شکل ظاهر می شوند: برچسبها، حرف های توهین آمیز و نفرت آوری که حاکی از آنچه که یک پسر هست و نیست، است مانند: «تو یک دیوانه ای، یک احمق»، «تو هرگز در مدرسه موفق نخواهی بود»، «چرا هرگز راست نمی گویی/ کاری را تمام نمی کنی؟» و مقایسه هایی که به صورت نامطلوبی یک پسر را با دیگری مقایسه می کنند (بابی لایق تر از توست.)
پدر و مادرها:
«چرا تو...؟» تهمت زدن، بسیار توهین آمیز است زیرا پسرتان را وادار می کند که به منظور دفاع از خود به توصیفاتی که از او می کنید اقرار کند؛ «من تو را...وقتی که...» قابل قبول تر است چون به طور راسخی احساسات شما را مورد تاکید قرار می دهد. زمان خاص را نشان می دهد و مشخص می کند که او همیشه آن گونه نیست.
بکوشید به جای پرسش هایی مانند «چرا؟» از جملاتی که با «من» شروع می شوند، استفاده کنید.
کارهایی را که پسرتان «همیشه» می کند؛ به خاطر بسپارید یا یادداشت کنید سپس مراقب اوقاتی باشید که با آن الگو مطابقت ندارد.
کلمه «همیشه» را از واژگان خود حذف کنید.
مربیان:
مقایسه نکنید، وقتی به فرزندان یک خانواده درس می آموزید، هرگز استعدادها یا شکست های یک بچه را برای دیگران بازگو نکنید.
فعالیت کلاسی را امتحان کنید که در آن دانش آموزان انواع توهین های و تاثیر آنها را مورد بحث قرار دهند؛ سرزنش، نیشخند و تمسخر شکل های سرکوب یا توهین هستند که باید مورد توجه قرار گیرند؛ دانش آموزانتان را می توانید در عوض با استفاده از واژه «من» تمرین کنید.
قید و بند خود را بگشایید؛ مربیان نیز ممکن است مانند والدین از شکست خوردن در تجدیدنظر خود در مورد شخصیت های انفرادی در صورت برعکس شدن انتظاراتشان، احساس گناه کنند.»
ساکنان پایتخت برای تهیه این کتاب کافیست با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و کتاب را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند.
291/60
نظر شما