۳ نفر
۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۹
آیا کنسرو تن را باید مجدد جوشاند؟

جام جم نوشت: سؤال رایجی که اغلب خانواده‌ها می‌پرسند این‌ است که اگر کنسرو ماهی تن را یک‌بار بجوشانند اما باز نکنند و آن را پس از چند روز مصرف کنند آیا نیاز به جوشاندن مجدد دارد یا خیر؟

به‌علت این‌که احتمال مسمومیت‌زایی کنسروها به‌خصوص کنسرو تن به‌دلیل ترشح سم بوتولیسم وجود دارد باید تمامی کنسروها از زمان جوش‌آمدن آب به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده شود و چون با گذشت زمان، احتمال فعال شدن و ترشح مجدد این سم وجود دارد، بهتر است کنسرو مصرفی پس از گذشت یک روز از جوشاندن مجدد جوشانده شود.

بیشتر بخوانید:

یک توصیه کلیدی برای اینکه چاق نشوید

آیا کنسرو تن را باید مجدد جوشاند؟

۲۳۳۲۳۳

کد خبر 1771669

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =