ایسنا نوشت:<BR>

 هفت‌تفاهم‌نامه‌ي همكاري مشترك در ديدار سرپرست پژوهشگاه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ـ محمدرضا بذرگر ـ با رايزن فرهنگي سفارت ايتاليا در ايران در دستور كار قرار گرفت.
اين ديدار كه با هدف گسترش همکاري‌هاي علمي ـ پژوهشي پژوهشگاه و دانشگاه‌هاي ايتاليا در حوزه‌ي باستان‌شناسي برگزار شد، آغاز و ادامه‌ي تحقيق و پژوهش در محوطه‌هاي باستاني تخت جمشيد، بيشابور، جيرفت، شهر استخر، شهر سوخته، خراسان شمالي و محوطه‌ي باستاني ايذه با همکاري هفت دانشگاه و مؤسسه‌ي علمي ـ پژوهشي کشور ايتاليا انجام مي‌شود.

بررسي سيستم آبياري در بيشابور و شناسايي بناهاي ساساني و اسلامي در شهر استخر که تغيير کاربري داده‌اند، مبناي اين همکاري‌هاست و در ديگر پايگاه‌ها نيز فعاليت‌هاي گذشته ادامه خواهد داشت. يافته‌هاي حاصل از فعاليت اين دانشگاه‌ها، در ايران باقي مي‌ماند.
دکتر فرانچسکو کاليري از دانشگاه بولونيا، ويتو مسينا از دانشگاه تورين، دکتر فونتانا از دانشگاه ساپينزا، جنيتو از مؤسسه‌ي IsIAO دانشگاه ناپل، بيشونه از مؤسسه‌ي ICEVO، کنستانتي از مؤسسه‌ي ISIAO و ويتاله از مؤسسه‌ي IsIAO به ترتيب در حوزه‌هاي تخت جمشيد، ايذه، شهر استخر، بيشابور، خراسان شمالي، شهر سوخته و جيرفت همکاري مي‌کنند و دکتر کارلو چرتي رايزن فرهنگي سفارت ايتاليا در ايران نيز مسؤوليت ايجاد ارتباطات و هماهنگي‌هاي لازم با دانشگاه‌ها و مؤسسه‌هاي مورد نظر را برعهده دارد.
4545
 
کد خبر 177357

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • afy IR ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    5 1
    بابا دستتون درد نکنه . چه عجب یاد تاریخ و فرهنگ این مملکت هم افتادین .
  • حافظ IR ۱۸:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    1 0
    با اين فيلمي كه واسه جيرفت ساختن ما جيرفتيا رو واقعا شرمنده كردن!!!!.دست كارگردان شهر دقيانوس درد نكنه كه با اين فيلمش هرجا ميگيم جيرفتيم يا بهمون ميخندن يا چپ چپ نگامون ميكنن.واقعا ما جيرفتيا دزد و قاتل و قاچاقچيم؟؟؟
  • مهیار IR ۲۰:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۲
    0 0
    واقعا این کارراروهم بلدند چه دیر...........
  • دوستدار میراث فرهنگی IR ۲۱:۱۶ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    0 0
    پژوهش بر روی آثار تاریخی بسیار لازم است اما کاش سازمان میراث فرهنگی پاسخ می داد که وقتی اغلب کارشناسانش دور کار هستند و از پژوهش بازداشته شده اند، چرا از خارجی ها دعوت می کند. کار برابر و همکاری فرهنگی بسیار خوب است ولی نه اینکه خارجی ها در ایران همه گونه اختیاری داشته باشند و بچه های میراث فرهنگی از هر گونه کار پژ<هشی بازداشنه شوند و به اسم صرفه جویی و دور کاری وقت و نیروی عملی خود را هدر دهند. باید دید اینگونه قراردادها واقعا کارشناسی شده است یا چیز دیگری پشت این دعوت از خارجی هاست.