مرعشی: وضعیت کنونی جامعه با آنچه امام می‌خواستند، فاصله زیادی دارد

اطلاعات آنلاین نوشت: دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی با انتقاد از وضعیت فعلی جامعه گفت: امام خمینی(ره) علاقمند بودند که حکمرانی‌شان منتج به رشد مادی و معنوی در ایران شود.

  • سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی درباره ویژگی‌های حکمرانی از نگاه امام خمینی(ره) اظهار کرد: آنچه که ما از نهضت امام (ره) می‌فهمیدیم، این بود که ایشان اعتماد فوق‌العاده‌ای به مردم داشتند و مردم را ولی نعمت می‌دانستند. وی تاکید کرد: این یکی از مهم‌ترین خصلت‌های حکمرانی امام خمینی(ره) بود.

  • وی افزود: امام خمینی(ره) علاقمند بودند که حکمرانی‌شان منتج به رشد مادی و معنوی در ایران شود. مرعشی گفت: ایشان علاقمند بودند که ایران، هم از نظر مادی پیشرفت کند و هم عقب ماندگی‌های تاریخی این کشور جبران شود تا مردم از نظر معنوی بتوانند در شرایط مناسبی زندگی کنند. ایشان می‌خواستند معنویت در جامعه رونق بگیرد و زندگی مردم را تحت تاثیر قرار دهد، اما متاسفانه اکنون با آنچه که امام (ره) می‌خواستند خیلی فاصله داریم.





بیشتر بخوانید:





۲۱۲۲۰

کد خبر 1774247

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین