مبتلایان به کبد چرب چه روغن‌هایی مصرف کنند؟

همشهری آنلاین نوشت: بیماران مبتلا بهتر است به استفاده از روغن‌های گیاهی مایع مانند روغن زیتون روی بیاورند و از مصرف زیاد روغن‌های حیوانی بپرهیزند و مصرف کره، خامه و لبنیات چرب را کاهش دهند.

مطالعات نشان داده‌اند که بعضی از انواع چربی‌ها می‌توانند در کبد چرب نقش محافظتی داشته باشند که مهم‌ترین آن‌ها اسیدهای چرب امگا۳ است که اصلی‌ترین منبع آن‌ روغن ماهی است. از دیگر منابع اسیدهای چرب غیراشباع می‌توان به گردو، دانه آفتابگردان، دانه کنجد، کره بادام‌زمینی، روغن زیتون و لوبیای سویا اشاره کرد.

احتمالاً اسیدهای چرب ترانس نیز در بروز کبد چرب نقش داشته باشند؛ برخی از منابع غذایی اسیدهای چرب ترانس عبارتند از مارگارین، کره و روغن‌های سرخ‌کردنی تجارتی.

بیشتر بخوانید:

درمان سریع کبد چرب با چند میوه

۵ عادتی که برای پیشگیری از ابتلا به سرطان کبد باید ترک کنید

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1775738

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =