به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ،مدیر کل آموزش و پرورش استان در نشست شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش با توجه به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه امسال خاطر نشان کرد: هر گونه فعالیت تبلیغاتی ویژه کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در ادارات و مدارس استان چهارمحال و بختیاری ممنوع است و آموزش و پرورش باید مصون از هر گونه جهت گیری سیاسی در خصوص انتخابات باشد .
افشین امیریان خاطر نشان کرد : جهت گیری اصلی آموزش و پرورش در مسئله انتخابات آگاهی بخشی به دانش آموزان و خانواده ها در خصوص حضور گسترده در انتخابات و حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی است و برنامه ریزی لازم در این خصوص صورت خواهد گرفت .
وی همچنین در خصوص شایعاتی مبنی بر شرکت درانتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۴۰۲ گفت : اینجانب تصمیمی مبنی بر ثبت نام در انتخابات مجلس ندارم و به عنوان خادم مردم در آموزش و پرورش استان به خدمت ادامه خواهم داد.
امیریان انتخابات امسال را بسیار مهم و ارزشمند دانست و از کلیه همکاران فرهنگی خواست تا با بصیرت افزایی و آگاهی بخشی به دانش آموزان خصوصا دانش آموزان رای اولی وظیفه خود را در مقابل اسلام و انقلاب به خوبی ایفا نمایند.
46
نظر شما