۰ نفر
۲۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۹

فارس نوشت:

برگزیده جشنواره بین‌المللی شعر فجر در سال 89 از انتشار مجموعه تازه خود با نام احتمالی «سردرد مهربان» خبر داد.

صدیقه‌ مراد‌زاده برگزیده جشنواره بین‌المللی شعر فجر در سال 89 درباره آثار شاعران جوان و تازه‌ترین مجموعه خود گفت: آثار شاعران جوان بسیار قوی و قابل اعتناست از این رو باید به آنها توجه ویژه صورت گیرد.
به گفته مرادزاده، برخی آثار در جشنواره‌ها ارائه می‌شود که از لحاظ قوت، فن و تکنیک بسیار قوی هستند، اما شاید برگزیده جشنواره‌ای نشوند، ولی باید مورد توجه و هدایت قرار گیرند.


این برگزیده شعر جوان در ادامه سخنان خود با اشاره به تازه‌ترین اثر خود بیان کرد: مجموعه نخست بنده با عنوان «شبیه باد» اسفند 89 منتشر شد؛ اما مجموعه‌ دیگری زیر چاپ دارم.
وی درباره نام این اثر بیان کرد: نامی برای این اثر انتخاب نشده اما احتمالا از سوی انتشارات فصل پنجم منتشر و روانه بازار کتاب خواهد شد.
مراد‌زاده درباره مضمون و محتوای این مجموعه ابراز داشت: این اثر دربردارنده اشعار عاشقانه، اجتماعی و عاطفی است که نزدیک به 45 سروده را شامل می‌شود؛ اما نام احتمالی این اثر «سر درد مهربان» است.

 6060

کد خبر 177992

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین