نماینده ۱۴ استان افزایش می‌یابد/۴۰ نماینده به مجلس اضافه می‌شود

تسنیم نوشت: عضو کمیسیون شوراهای مجلس از اتمام بررسی طرح تغییر حوزه‌های انتخابیه و افزایش تعداد نمایندگان در این کمیسیون خبر داد.

  • حسین محمد صالحی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به آخرین وضعیت طرح اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه و افزایش تعداد نمایندگان ، گفت: کار بررسی بر روی این طرح در کمیسیون شوراها به اتمام رسیده و گزارش در این باره تدوین و آماده ارائه به هیئت رئیسه است.
  • وی افزود: اما برخی از نمایندگان نسبت به این موضوع اعتراض دارند، گفت: قرار شد تا یک بررسی مجدد در این باره انجام شود تا نقطه نظرات آنها نیز مد نظر قرار گیرد.
  • محمدصالحی با بیان اینکه قرار شد تا گزارش نهایی مجامع استانی را اخذ کرده و به یک جمع‌بندی نهایی برسیم، گفت: تاکنون با این طرح تقریبا به ۱۴ استان نماینده اضافه می‌شود و مابقی استان‌ها تغییری ندارند، برای مثال در استان اصفهانی تغییر وجود ندارد.
  • طبق اصل ۶۴ قانون اساسی هر ده سال، با در نظر گرفتن عوامل انسانی، سیاسی، جغرافیایی و نظایر آنها حداکثر ۲۰ نفر نماینده می‌تواند به تعداد نمایندگان اضافه شود.


بیشتر بخوانید:


۲۱۶۲۲۰

کد خبر 1780309

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین