مذاكرات اسلام آباد

مراحل تصویب قانون انتخابات مجلس شورا در تونس به پایان رسیده است . مردم این کشور چند روز دیگر پای صندوق های رای خواهند رفت.

قانون جدید 218 کرسی نمایندگی برای 27 حوزه انتخاباتی پیش بینی کرده است . 199 کرسی برای تونسی های داخل کشور و 19 کرسی برای تونس های مهاجر . در حوزه های داخل کشور ، تقریبا هر 60 هزار نفر می تواند یک نماینده داشته باشد .تونسی های ساکن خارج نیز اماکن تصاحب 10 کرسی را خواهند داشت .
جامعه شناسان و حقوق دانان تونسی معتقدند مشارکت ساکنان خارج کشور در انتخابات مجلس و اماکن داشتن کرسی نمایندکی ، نه تنها به تثبیت هویت ملی آنان ، به عنوان سرمایه ملی ، کمک جدی می کند ، بلکه در توسعه همه جانبه کشور نیز موثر و با واقعیت های دنیای معاصر همخوانی واقعگرایانه دارد .
بیش از یک میلوین مهاجر تونسی در خارج از کشور بسر می برند . آنها در مناطق فرانسه زبان دنیا ، اروپا ، کانادا و نیز آمریکا و کشور های عربی زندگی می کنند. این نخستین انتخابات پارلمان پس از آزادی است .

کد مطلب 178265

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =