۳ نفر
۱۱ تیر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۳
دومین خرید استقلال قطعی شد

خبرورزشی نوشت: مدافع سابق استقلال در آستانه بازگشت دوباره به این تیم قرار دارد

بعد از فسخ قرارداد سیلوا با استقلال و همچنین جدایی عارف غلامی از این تیم، نکونام به دنبال دو مدافع وسط برای تیمش است. قرار بود عارف آغاسی به این تیم بیاید که توسط تراکتوری‌ها هایجک شد و به تبریز رفت.

آرمین سهرابیان مدافع فصل قبل گل گهر که قبلا سابقه بازی برای استقلال را در کارنامه دارد، گزینه اصلی نکونام برای تقویت خط دفاعی بود که توافقات لازم برای حضور این بازیکن در استقلال انجام شده است و باید سهرابیان را دومین خرید استقلال بعد از مهرداد محمدی بدانیم.

سهرابیان که در چند فصل اخیر عملکرد تقریبا خوبی داشته، بعد از آمدن قلعه نویی به تیم ملی هم دعوت شد و حالا می‌تواند امیدوار باشد با حضور در استقلال جایگاه بهتری در تیم ملی پیدا کند.

251251

کد خبر 1784500

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • كيارش IR ۱۳:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۱
    4 1
    واقعا" اگه نكونام با اين تيم نتيجه بگيره شاهكار كرده .. گلرش كه دو روز يه بار قهر مي كنه.. دوتا دفاع وسطش(داسيلوا و عارف غلامي) رفتند.. بهترين هافبكش(مهري) و فوروارد ملي پوشش هم كه رفتند خارج (قايدي).. كسي نمونده ديگه .. آقاي مدير عامل بجاي آوردن لات و لوت سر تمرين ، چند تا بازيكن بگير

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین