وقتی تب تلفن همراه ایرانی ها را فرا گرفت ، این تکنولوژی به مدارس هم راه یافت اما آموزش و پرورش استفاده از آن را در مدارس ممنوع کرد

زهرا تالانی:با اینحال این روزها اکثر دانش آموزان به همراه کتاب و دفتر یک گوشی تلفن هم دارند و موبایل یار جداناپذیر برای آنها شده است. بطوری که این وسیله برای مسئولان مدارس به یک بحران تبدیل شده است.این موضوع وقتی جدی تر شد که در سالهای گذشته بلوتوث ها از رقص دانش آموزان در اینترنت منتشر شد.
در بسیاری از کشورهای دنیا استفاده از موبایل در مدرسه ممنوع شده است و تلاش برای غلبه بر این مشکل مختص کشورمان نیست . در کشور هند هم به دانش آموزانی که از دوربین های تلفن همراه استفاده غیر مجاز می کنند ،هشدار داده است.
به اعتقاد جامعه شناسان مشکلاتی همچون بلوغ زود رس، نا امنی مفرط بر روی گوشی های تلفن همراه، رواج فساد اخلاقی در میان جامعه جوان کشور و هم چنین پدیدار شدن ده ها مشکل فرهنگی و اجتماعی دیگر بر روی سلامت و بهداشت روح و روان مخاطبان که در نتیجه پایین آمدن سن استفاده از تلفن همراه ایجاد شده، از جمله مهم ترین معضلات افزایش استفاده از تلفن همراه، تولید و عرضه بلوتوث های تهدید آمیز در جامعه است.
موبایل یار دوست داشتنی دانش آموزان ایرانی
علی اصغر یزدانی، معاونت پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش وپرورش درباره استفاده تلفن همراه در مدارس می گوید: مشکل اصلی مدارس ایران روشن بودن و صحبت کردن با موبایل نیست بلکه محتویات آن ، اس ام اس ،بولوتوث و تقلب است و صحبت آهسته با تلفن همراه، بازی، تبادل اس ام اس و بولوتوث جایگزین بسیاری از زمزمه ها و پچ پچ های محصلان و دانشجویان در کلاس های درس شده است .
وی ادامه می دهد:متاسفانه برخی والدین هم موافق تلفن همراه هستند و دلیل آن را اطلاع از وضعیت فرزند خود می دانند در حالیکه در زمان تحصیل همین والدین که تلفن همراه نبود چه انفاقی در مدرسه رخ می داد که الان ضرورت اطلاع از آن وجود دارد و آنها باید بدانند که تمام مدارس از امکانات ارتباطی برخوردارند.
وی در همین حال تاکید می کند که برخورد خشونت آمیز در این زمینه تنها پاک کردن صورت مسئله است و مشکل را به قوت خود باقی خواهد گذاشت ،بنابراین باید خانواده ها کمک کنند تا مدارس مشکلی در این زمینه نداشته باشند.
یزدانی می افزاید:جالب اینکه بسیاری از برنامه های تلویزیونی نیز استفاده از تلفن همراه را در بین کودکان و نوجوان بسیار عادی تلقی می کنند و حتی یکی از سریالهای تلویزیونی که با محوریت مدرسه و تربیت از شبکه پنجم سیما پخش می شد استفاده از این تکنولوژی در کلاس درس را به تصویر کشید.
وی با بیان اینکه در 17 آبان ماه سال 85 آموزش و پرورش بخشنامه ای به مدارس ارسال و خواهان استفاده بهینه و صحیح از تلفن همراه در مدارس شده بود می گوید: اما این بخشنامه هیچگونه پشتوانه اجرایی نداشت و شواهد عینی نشان می دهد که مدیران مدارس در اجرای آن اصلا موفق نبوده اند.
وی ادامه می دهد: آموزش و پرورش به دنبال ایجاد مدارس هوشمند است و سعی دارد که آموزش از راه دور را تقویت کند. اما برای ارائه آموزش از طریق تلفن همراه برنامه ای نداریم و اگر برنامه ای بخواهد صورت گیرد باید از سازمان پژوهش و برنامه ریزی و از طریق کتابهای درسی صورت گیرد.
23245

 

 

کد خبر 178791

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
    0 0
    اين كه گفته شده است تمام مدارس از امکانات ارتباطی برخوردارند چندان صحيح نيست. تلفن مدرسه اغلب يا اشغال است يا پاسخي داده نمي شود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین