به گزارش خبر آنلاین، رژیم صهیونیستی با نادیده گرفتن دستگیریها و بازداشتهای غیرقانونی اعضای گروههای مقاومت و مردم بیدفاع فلسطینی توسط نظامیان خود وهمچنین عمال سرسپرده نهادهای امنیتی «محمودعباس»، از اسارت «گیلعاد شالیط» به عنوان برگه برندهای برای تشدید اختلافات و تنشهای درونی فلسطینیان و همچنین امتیازگیری از تشکیلات خودگردان و جامعه جهانی بهرهبرده است.
از طرفی دولت صهیونیستی با ابهام گذاشتن پرونده «شالیط» در تلاش بوده تا بهانه و امکان لازم برای فشار بر دولت حماس و استفاده از «زور» را برای هر شرایط زمانی علیه مقاومت فلسطین و مردم بیدفاع غزه بکار ببندد.
بر پایه این نگرش رژیم صهیونیستی با بهانه آزادی «شالیط» افزایش موج جنایات و تجاوزات وحشیانه علیه ملت بیدفاع فلسطین و فشار بر دولت قانونی حماس را «حق مشروع» خود میداند. بر همین اساس دولت صهیونیستی سعی کرد تا با تکنیک برجستهسازی اسارت «شالیط» علاوه بر اینکه افکار عمومی جامعه صهیونیستی را برای اقدامات وحشیانه علیه غزه مشروع ساخته، شرایط و فضای سیاسی منطقه و بینالمللی را برای یک اقدام گسترده نظامی علیه دولت منتخب حماس هموار سازد.
بیوگرافی شالیط
پدر و مادر فرانسوی و یهودی الاصل وی سالها پیش به همراه یهودیان اروپا و کشور فرانسه به فلسطین مهاجرت کرده و در آن سکنی گزیده بودند.
وی دومین فرزند از سه فرزند نئوم و افیفا است که در جولای 2005 براساس قوانین رژیم صهیونیستی به خدمت ارتش این رژیم درآمد و خدمت اجباری خود را در تیپ زرهپوش آغاز کرد و طی چند ماه به رتبه سرجوخه ارتقا یافت.
تلاش صهیونیستی و بین المللی برای آزادی شالیت
ظرف 5 سال گذشته رژیم صهیونیستی و بخصوص سرویسهای اطلاعات داخلی این رژیم (شین بت) تلاش بسیار کردند تا ضمن اطلاع از سرنوشت شالیت وی را آزاد کند و شین بت جاوسوسان بسیاری را روانه نوار غزه کرد تا از محل اختفای وی مطلع شود که تمام این اقدامات با شکست مواجه شد.
جدای از آن رژیم صهیونیستی در طول این مدت از طریق تهدید تلاش بسیار کرد تا حماس را به تحویل دادن نظامی اسیر خود وادار کند، اما جنبش حماس هیچگاه تسلیم این تهدیدات نشد. غیر از آن رژیم صهیونیستی بارها خواستار انعقاد قرارداد آزادی شالیت شد، اما به دلیل نپذیرفتن شرایط مورد نظر مقاومت فلسطینی، حماس از انعقاد هرگونه قرارداد با تلآویو امتناع کرد.
جدای از رژیم صهیونیستی؛ اتحادیه اروپا و فرانسه نیز به محض انتشار خبر اسارت شالیت و به دلیل اینکه وی دارای تابعیت کشور فرانسه بود، پیگیر وضعیت او باشند.
تسلیم در برابر شرایط مقاومت
هنگامیکه تلاشها صهیونیستی و اروپایی به نتیجه نرسید، تلآویو به دلیل فشاری که از جانب خانواده و افکار عمومی داخل اسرائیل مواجه بود، مجبور شد با میانجیگری آلمان در 2 اکتبر 2009 میلادی، 20 اسیر زن فلسطینی را در ازای دریافت اطلاعاتی مبنی بر زنده بودن شالیت آزاد کند و در مقابل آن حماس یک فیلم ویدئویی یک دقیقهای شالیت در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داد که ثابت میکرد، وی همچنان زنده است.
سرانجام سه شنبه هفته گذشته رژیم صهیونیستی بار دیگر تسلیم مقاومت فلسطینی شد و قرارداد مبادله اسرا با جنبش مقاومت اسلامی، "حماس" را امضا کرد که به موجب آن جنبش حماس در ازای آزادی 1100 اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی شالیت را به این رژیم تحویل دهد.26149
نظر شما