پاسخ نظامی شبانه روسیه به انفجار پل کریمه

ایسنا نوشت: وزارت دفاع روسیه امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که نیروهای مسلح روسیه در اقدامی تلافی‌جویانه، با استفاده از سلاح‌های دریایی با دقت بالا به تأسیساتی که در آن اقدامات تروریستی علیه روسیه با استفاده از قایق‌های بدون سرنشین آماده می‌شد، حمله گروهی انجام دادند.

دربیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: نیروهای مسلح روسیه یک حمله تلافی جویانه جمعی در طول شب با سلاح‌های دریایی با دقت بالا به تأسیساتی که در آن اقدامات تروریستی علیه روسیه با استفاده از قایق‌های بدون سرنشین آماده می‌شد و همچنین در محل کارخانه کشتی سازی در نزدیکی شهر اودسا انجام دادند.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای روسی در نزدیکی مناطق میکولایف و اودسا، تأسیسات ذخیره سوخت را با حجم کلی حدود ۷۰۰۰۰ تن منهدم کردند که سوخت ارتش اوکراین را تامین می کرد.

این وزارتخانه افزود: "همه اهداف ... مورد اصابت قرار گرفتند."

این حملات یک روز پس از حمله به پل کرچ که روسیه را به کریمه متصل می‌کند و مسکو اوکراین را مسئول آن می‌داند، انجام شد.

311311

کد خبر 1791050

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 75
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امین IR ۱۵:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۷
    30 67
    خیلی هم خوب
  • علی راد IR ۱۵:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۷
    32 66
    با دم شیر بازی نکنیم خطر داره
  • IR ۱۶:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۷
    روسیه همیشه باطل است و متجاوز

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین