مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

پرونده تخلف برای ۱۵۴ واحد صنفی و تولیدی در هرمزگان تشکیل شد

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: بازرسان در هفته گذشته یکهزار و ۹۱۷ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و تولیدی استان انجام دادند که منجر به تشکیل ۱۵۴ فقره پرونده تخلف شد.

به گزارش خبرآنلاین، «عبدالرضا پیروی منش»، معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان روز چهارشنبه با اعلام این خبر گفت: واحدهای صنفی افزون بر ۵۴ میلیارد و ۸۷۵ میلیون ریال جریمه شدند.

وی بیان کرد: تخلف این واحدها بیشتر گرانفروشی، کم فروشی و درج نکردن قیمت روی کالا است که در پرونده‌های تشکیل شده با مجموع ۲۳۱ بند تخلف جهت صدور رای نهایی به مرجع ذیصلاح ارجاع شد.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان هرمزگان تاکید کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف واحدهای صنفی کم‌فروشی، گرانفروشی و درج نکردن قیمت را با شماره تلفن ۱۲۴ تماس بگیرند و یا با مراجعه به ادارات تابعه در شهرستان‌ها و در مرکز استان به سازمان صنعت، معدن و تجارت مراجعه نموده و موارد را گزارش دهند.

46

کد خبر 1791480

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار