۰ نفر
۲۸ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۴

فروردین سال قبل بود که طرح انتقال کارکنان دولت از تهران پس از مدت‌ها مطرح شدن در رسانه‌ها صورتی جدی به خود گرفت و برخی سازمان‌های دولتی به خارج از تهران منتقل شدند.

زهرا تالانی: این طرح به دنبال آن اجرا شد که رئیس جمهور اعلام کرد:" تهران دیگر جا ندارد و استان تهران در معرض آسیب‌های سنگینی است. اگر خدای نکرده در تهران اتفاقی بیفتد، چطور می‌شود آن را جمع کرد؟ باید به فکر بود. باید تهران را خالی کرد."
این طرح با واکنش های مختلفی مواجه شد و اغلب نمایندگان مجلس هم با آن مخالفت کردند اما لطف‌الله فروزنده، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور ماموریت یافت تا خروج 200 هزار کارمند همراه با خانواده‌هایشان از پایتخت را مدیریت کند. اما یک‌ سال بعد اعلام شد که تنها 20 هزار کارمند از تهران م_نتقل شده‌اند.
پس از آنکه کارمندان از این طرح استقبالی نکردند دولت شروع به ارائه مشوقهایی کرد و برای تشویق کارمندان به خروج از تهران آیین‌نامه «اعطای تسهیلات به کارکنان دستگاه‌های اجرایی متقاضی انتقال از شهر تهران» را به تصویب رساند. طبق این آیین‌نامه قرار بود کارمندانی که داوطلب می‌شوند ( و یا داوطلبشان می‌کنند!) از تهران خارج شوند از بسته تشویقی دولت، مثل افزایش حقوق، هدیه انتقال معادل یک ماه حقوق و مزایا، افزایش حقوق تا 50 درصد و معافیت از محدودیت‌های قانون مدیریت خدمات کشوری، دریافت تسهیلات بانکی بدون سپرده‌گذاری و بدون نوبت، هدیه ازدواج معادل یک ماه حقوق و مزایا و استفاده از امکانات ورزشی سازمان تربیت‌بدنی به‌طور رایگان بهره‌مند شوند. اما مشوق‌های دولت هم نتوانست کارمندان را به دل کندن از تهران ترغیب کند.
این تنها آغاز شکست طرح نبود، شرایط نامناسب کارمندانی که به اجبار از تهران رفته‌اند هم نشان داد که حق با منتقدان بود.
سرانجام چند ماه قبل خبرهایی مبنی بر توقف اجرای طرح خروج کارمندان از تهران به گوش رسید که معاون رییس‌جمهور دوباره در مقام دفاع از آن برآمد، و گفت: «اصلاً قبول ندارم که طرح شکست‌ خورده‌ است. حتی اگر یک نفر هم از تهران برود، دستاورد بزرگی است.»
دو ماه پیش هم خبر رسید کارمندان پژوهشکده میراث فرهنگی که سال گذشته به شیراز منتقل شده‌اند، قرار است که به تهران برگردند تا منتقدان انتقال کارکنان از تهران برگ دیگری برای تأیید ادعای خود درباره موفق نبودن این طرح پیدا کنند.
طرحی که قرار بود تهران را خلوت کند، تنها برخی خانواده‌ها را از آرامش تهی کرده است و هزینه‌ای به کارمندانی تحمیل کرده که مجبورند آخر هر هفته جاده‌های منتهی به تهران را طی کنند تا برای یک روز در کنار خانواده‌شان باشند.
47232
 

کد خبر 179335

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۸
    1 0
    پ نه پ طرحش پیروز شده. نمیبینید ترافیک تو تهران نابود شد و رفت. قراره پاکیزه ترین شهر دنیا هم اعلام بشه
  • بدون نام IR ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۸
    1 0
    خب افغانیا رو از تهران بیرون کنید . یا نه ، افغانیها که به جمهوری اسلامی ضرر ندارن . چون بنده خداها فقط باعث معتاد شدن مردم می شن.
    • احسان IR ۲۱:۲۶ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۴
      1 2
      اگه افغانیا نبودن تو میخاستی خونه بسازی.دوست عزیز اینا چون تو افغانستان بیکاربودن و تو کشورشون جنگ است و به جز ایران!کشوری اینارو نمیپذیرفت اومدن ایران. تازه اگه اینا برن کشورشون یا از طالبان سر در میارن یا از مزارع خشخاش(از روی ناچاری و بی پولی) پس چه بهتر که......
  • بدون نام MY ۲۱:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۸
    3 0
    خداییش بگردید و یک طرح موفق را در این دو دوره اجمدی نزاد پیدا کنید. 1. بنگاه های زود بازده 2. مسکن مهر 3. آزاد سازی قیمتها 4. سهام عدالت 5. هدیه 1 میلیونی با نوزادان 6. انتقال کارمندان 7. اصل 44 قانون اساسی 8. دیگه شما بگید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین