دفتر جورج سوروس، رئیس هیات مدیره موسسه آمریکایی جامعه آزاد، آشنایی شخصی و ملاقات او با سید محمد خاتمی را تکذیب کرد.

سایت فرارو نوشت:

در پی انتشار گزارش هایی در برخی رسانه های ایران حاکی از ملاقات خاتمی، رئیس جمهور سابق ایران با جورج سوروس، بنیانگذار موسسه جامعه آزاد، ایمی ویل، مسئول ارتباطات رسانه ای موسسه جامعه آزاد، در پاسخ به پرسش بی بی سی در این مورد گفت که آقای سوروس با آقای خاتمی آشنایی شخصی ندارد و تماسی با او نداشته است.

خبرگزاری رسمی دولت  - ایرنا - اوایل هفته جاری در یک گزارش اختصاصی به نقل از جورج سوروس نوشت که او دو بار با رئیس جمهوری پیشین ایران ملاقات کرده و آقای خاتمی به او گفته است "با حکومت مذهبی نمی توان به دموکراسی دست یافت".

دفتر  خاتمی نیز پیشتر با صدور اطلاعیه ای این خبر را تکذیب کرد و نوشت که "خاتمی نه سوروس را می شناسد و نه در داووس با وی دیدار کرده است".

 

کد خبر 17942

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سميه خليل نيا IR ۰۴:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۷/۰۲
    0 0
    كي بود كي بود من نبودم!
  • بی نام IR ۰۴:۲۹ - ۱۳۸۸/۰۷/۰۲
    0 0
    توپخانه دروغ و افترا بشنود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین