به گزارش پاپساینس، این حباب گازی که جایی در فاصله 7100 سال نوری از زمین ( هر سال نوری حدود 9.5 هزار میلیارد کیلومتر است) و در صورت فلکی ذاتالکرسی قرار دارد، محصول بادهای شدید ستارهای و تابش یک ستاره مجاور است؛ ستارهای که 10 تا 20 بار پرجرمتر از خورشید ما است. اتمهای موجود در این ابر گازی توسط تابش فرابنفش انرژی میگیرند که باعث درخشش آنها میشود. این اتمها سپس از خود تابشی ساطع میکنند تا الکترونهای تابنده مجددا به ترازهای انرژی پایینتر بازگردند.
نتیجه این فرایند، تابش صورتی کمرنگی است که در این عکس مشاهده میشود. قطر حباب موجود در تصویر شش سال نوری است، اندازهای که حتی در مقیاس کیهانی نیز بسیار بزرگ است. ستاره تغذیهکننده حباب قادر است تا چنین فاصله عظیمی را پوشش دهد، چرا که نزدیک به انفجار ابرنواختری است. دمای سطح این ستاره داغتر از 45 هزار درجه سانتیگراد است (و حتی میتواند 2 برابر داغتر باشد) و تمام تابش خود را به درون این ابر میریزد. برای مشاهده جزئیات بیشتر در خصوص نحوه تهیه این تصویر، میتوانید اینجا را کلیک کنید.
53275
این تصویر که توسط منجم آماتور ساکن کالیفرنیا آمریکا، لری فنولیت گرفته شده، حباب عظیم از گازهای درخشان را در سحابی NGC 7635 مشهور به سحابی حباب نشان میدهد که 6 سال نوری قطر دارد.
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 179496
نظرات
- نظرات منتشر شده: 14
- نظرات در صف انتشار: 0
- نظرات غیرقابل انتشار: 0
-
کلا این چند ماه اخیر چشم ما به دیدن تعداد زیاد صفر عادت کرده.....
-
اینی که نوشتی چند تا سه هزار میلیارد میشه؟
-
خوشحالم از اينكه بلاخره عددي رو ديدم كه از 3000ميليارد صفرهاش بيشتره!! خدايا شكرت به زندگي اميدوار شدم!!!!!!!!
-
من مدتی است روی موضوعی تحقیق می کنم که نشان می دهد بهشت و جهنم جایی همین نزدیکیهاست ومکانی خیالی یا فراتر از جهان موجود نیستند و ارواح موجودات در زمان مرگ و پس از ترک جسم مادی در نقاطی از فضا که یکی از آنها همین حباب گازی می تواند باشد ادامه حیات می دهند.ادله هایش بماندبرای وقتی دیگر. در هر حال از تمامی اندیشمندان و موسساتی که پرده از بخشی از اسرار حیات برمی دارند صمیمانه تشکر می کنم.
-
سلام خدمت شما عرض کنم که بهشت و جهنم موعود طبق روایات و ادله هنوز خلق نشده اند
-
-
آدم از بزرگی و پیچیدگی کائنات گیج میشه.....امیدوارم بعد از مرگ این اسرار برای مان روشن شود وگره همیشه در حسرتش خواهیم ماند.
-
آره من هم دوست دارم بعد از مرگم بتونم همه جا برم و تو آسمونها بچرخم و خلاصه حال كنم. كاش مي شد.
-
-
ممنون ولی مترجم یه اشتباه کرده و اون اینکه دما 45000 درجه فارنهایت است نه سلسیوس (سانتی گراد).
-
با تشکر از تذکر کاربر محترم بدون نام درمورد مقیاس فارنهایت. در متن خبر پاپساینس به مقیاس دمایی اشاره نشده؛ اما در متن اصلی خبر به نقل از اسپیس به رده طیفی O ستاره اشاره شده که متناظر با دمای 25هزار تا 50 هزار کلوین / درجه سانتیگراد است؛ بنابراین متن خبری که مطالعه میکنید از نظر علمی اشتباه نیست.
-
در این جهان که خورشید، اندر شمار ذره ست/ خود را بزرگ دیدن شرط ادب نباشد
-
چی می خواستی بگی؟؟ یک منجم آماتور 7100 سال تلسکوپ خودش رو گرفته به طرف این سحابی و اونوقت نه فقط نور بلکه همچو عکسی گرفته؟؟ عجبا!!!!
-
جز زیبایی چیزی ندارد همین و بس
-
قدرت خدا هست
-
-
به شنيدن اختلاس و شوكه هاي از اين قبيل هم عادت كرده اما نه .......... به شوكه هاش هنوز عادت نكردم هنوز هاج و واج مي شنوم و افسوس مي خورم براي نام مسلماني كه خيلي ها يدك مي كشند.
نظر شما