غذای زائران ایرانی در مدینه منوره و مکه معظمه توسط آشپزهای ایرانی تهیه می شود.

به گزارش خبرآنلاین در سال جدید تلاش شده تا در حد امکان از مواد غذایی ایرانی در تهیه غذا استفاده شود.
 تنوع ذائقه زائران در سالهای گذشته بعضا مشکلاتی را ایجاد می کرد که در همین راستا در سال جدید تلاش شده است تا تنوع غذایی نسبی در غذاها پیش بینی شود.
 دستور روز گذشته سرپرست حجاج ایرانی در زمینه پیش بینی غذاهای رژیمی برای افراد مسن و مریض از جمله اقداماتی است که در حج امسال انجام شده است.
 علاوه بر این دو غذای «رولت گوشت» و «خوراک مرغ و قارچ» نیز در روزهای آینده وارد منوی غذایی حجاج ایرانی خواهد شد.
4545
کد خبر 179657

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین