کری‌خوانی جالب گل‌محمدی با پرسپولیسی‌ها

تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین امروز (چهارشنبه) را از ساعت ۱۹ و ۱۰ دقیقه در ورزشگاه شهید کاظمی آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سرخپوشان ایران، پیش از شروع تمرین امروز در چالش تنیس فوتبال و کار با توپ به رقابت پرداختند.

یحیی گل‌محمدی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در یکی از گروه‌ها حاضر بود و کری خوانی جالب توجهی با گروهی که سایر بازیکنان در آن حضور داشتند، بوجود آمد و این بخش در فضایی شاد و هیجان‌انگیز برگزار شد.

تمرین پس از صحبت‌های گل‌محمدی آغاز شد. بعد از آن، بازیکنان در قالب سه گروه به راندو پرداختند. مرور کارهای تاکتیکی، حمله به دروازه و فوتبال هدفمند نیز در دستور کار قرار گرفت.

کری‌خوانی جالب گل‌محمدی با پرسپولیسی‌ها

کری‌خوانی جالب گل‌محمدی با پرسپولیسی‌ها

کری‌خوانی جالب گل‌محمدی با پرسپولیسی‌ها

تمرین امروز ۷۰ دقیقه به طول انجامید و خوشبختانه تمرین بدون مصدوم انجام شد و سرخپوشان با آمادگی کامل در تمام مراحل تمرین و فنی شرکت داشتند.

تیم پرسپولیس، فردا پنج‌شنبه در یک بازی تدارکاتی به مصاف تیم نساجی مازندران خواهد رفت.

کد خبر 1797010

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین