نرخ باروری استان هرمزگان افزایش یافت/ جاسک دارای بالاترین نرخ باروری در استان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به افزایش نرخ باروری کلی استان نسبت به سال قبل گفت: استان هرمزگان با افزایش نرخ باروری کلی از ۱.۹۳ در سال ۱۴۰۰ به ۲.۱ در سال ۱۴۰۱ رسید.

به گزارش خبرآنلاین، دکتر غلامعلی جاودان با بیان اینکه شهرستان جاسک بالاترین نرخ باروری کلی در استان را دارد، افزود: شهرستان جاسک با نرخ باروری کلی ۲.۶۷ بالاترین نرخ باروری کلی استان را دارد و بعد از آن شهرستان‌های میناب ۲.۴۶ و سپس بندرلنگه با نرخ رشد ۲.۳۶ جزء شهرستان‌های با نرخ باروری مطلوب هستند.

وی با اشاره به اینکه برنامه جوانی جمعیت و فرزندآوری جزء اولویت مهم کشور هست، بیان کرد: بررسی علل و عوامل تعیین کننده نرخ باروری کلی و فرزندآوری در استان و همچنین آموزش مناسب به جامعه، آموزش مهارت‌های زندگی و ارائه خدمات مطلوب و مورد نیاز و نقش بهورز و مراقب سلامت در روستا، از عوامل تسریع‌کننده در برنامه جوانی جمعیت و فرزندآوری است.

دکتر جاودان خاطرنشان کرد: ۱۲ هزار زوج نابارور در استان شناسایی شده است که نیازمند مداخله جدی و اساسی جهت شناسایی و رفع مشکل این زوجین هست که با آموزش درست، اصلاح سبک زندگی و مداخلات درمانی می توان این آمار را کاهش داد.

وی در مقایسه شاخص تعداد تولد و فرزندآوری در گروه‌های مختلف سنی زنان طی سال‌های ۱۳۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ تصریح کرد: بالاترین رشد نرخ باروری زنان استان در دو گروه سنی ۳۰ الی ۳۴ سال و ۲۵ الی ۲۹ سال است.

کد خبر 1798802

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار