ادعای عجیب سخنگوی دولت / بهادری: دیوان عدالت اداری به دلیل برخورد رئیس سازمان سنجش با متقلبان کنکور حکم انفصال برای او صادر کرد

فارس نوشت: سخنگوی دولت درباره تقلب در آزمون سراسری کنکور و حکم انفصال از خدمت رئیس سازمان سنجش، گفت: دیوان عدالت اداری به دلیل برخورد رئیس سازمان سنجش با متقلبان کنکور، حکم انفصال برای او صادر کرده است.

علی بهادری‌جهرمی سخنگو و دبیر هیأت دولت با حضور در دوره آموزشی «اسلام ناب بسیج دانشجویی در آبعلی» در پاسخ به پرسشی در مورد تقلب کنکور، تصریح کرد: در حوزه مقابله با تقلب در کنکور دولت پیشگام بود و به این دلیل که هم متقلبان را شناسایی کرد و هم نگذاشت که ادامه تحصیل بدهند، بحث پیش آمد و عده‌ای مخالفت کردند. دیوان عدالت اداری به دلیل برخورد رئیس سازمان سنجش با متقلبان کنکور، حکم انفصال برای او صادر کرده است. دولت با قدرت ایستاده و از ورود متقلبین به دانشگاه جلوگیری می‌کند. از دانشجویان تقاضا می‌کنم در حوزه مبارزه با فساد در این عرصه همراه دولت باشند.

216216

کد خبر 1800143

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین