مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

تولید بیش از ۵۹۵ هزار تن آهن اسفنجی و جهش ۱۳ درصدی آن در فولاد هرمزگان

فولاد هرمزگان به عنوان یکی از پیشگامان عرصه رشد تولید توانست تا پایان تیر ماه امسال بیش از ۵۹۵ هزار تن آهن اسفنجی تولید کند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۳ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرآنلاین، آهن اسفنجی به‌عنوان ماده اولیه تولید فولاد خام در شرکت فولاد هرمزگان، به‌ویژه در دو سال اخیر، از اهمیت بیشتری برخوردار شده است. یکی از عوامل افزایش حجم و سرعت تولید تختال، کیفیت آهن اسفنجی ورودی است. برای افزایش کیفی آهن اسفنجی شرکت در دو سال گذشته اقدامات و مطالعات زیادی انجام شده است تا جایی که در سال جاری، در این زمینه بهبودها و رکوردهای ارزشمندی به ثبت رسیده است.

طبق نمودار ۱، میزان تولید آهن اسفنجی فولاد هرمزگان تا پایان تیر ماه امسال به بیش از ۵۹۵ هزار تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۶۸ هزار تن معادل ۱۳ درصد و نسبت به دو سال پیش، ۴ درصد رشد داشته است. این شرکت در چهار ماه نخست سال گذشته ۵۲۷ هزار تن آهن اسفنجی تولید کرده بود.

تولید بیش از ۵۹۵ هزار تن آهن اسفنجی و جهش ۱۳ درصدی آن در فولاد هرمزگان

کد خبر 1802302

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار