هشدار زیدآبادی به قالیباف: مسئولیت تصویب و اجرای لایحه حجاب متوجه شماست /یا صراحتا مخالفت کنید یا پاسخگو باشید

فعال سیاسی اصلاح طلب مسئولیت تصویب و اجرای طرح حجاب را متوجه رئیس مجلس دانست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد زیدآبادی در کانال تلگرام خود نوشت:

قوۀ قضائیه لایحۀ حجاب را در ۹ ماده ارائه کرد. قوۀ مجریه، با افزون ۶ ماده به لایحۀ قوۀ قضائیه، آن را به صورت لایحه‌ای ۱۵ ماده‌ای در آورد و تقدیم مجلس کرد.

مجلس لایحه را به حدود ۷۰ ماده رسانده است. در واقع، قوۀ قضائیه و مجریه می‌توانند مدعی شوند که لایحۀ آنها به طرح تبدیل شده و مسئولیتی در تدوین و تصویب آن ندارند. بنابراین، آنچه تصویب می‌شود دست‌پخت مجلس است و مسئولیت مصوبات مجلس هم با توجه به گرایش‌های موجود در آن، با شخص رئیس قوۀ مقننه است، مگر آنکه وی به صراحت مخالفت خود را با طرح مربوطه اعلام کند.

از این رو، تمام پیامدهای سیاسی و اجتماعی تصویب و اجرای طرح حجاب، متوجه آقای قالیباف است که باید نسبت به آن در مقابل افکار عمومی پاسخگو باشد.




بیشتر بخوانید:


۲۷۲۲۰

کد خبر 1803797

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار