روسیه هدف قرار گرفتن جت شخصی «پریگوژین» را رد کرد

ایسنا نوشت: منابع خبری روسیه گزارش دادند طبق بررسی‌های اولیه، جت شخصی رئیس گروه نظامی خصوصی واگنر سقوط کرده و هدف قرار نگرفته است.

وبسایت نظامی روسی «ریبار» اعلام کرد که در اولین بازرسی از لاشه جت شخصی «یوگنی پریگوژین»، هیچ اثری از هدف قرار دادن آن مشاهده نشد.

این در حالی است که روزنامه فایننشال تایمز به نقل از کانال تلگرامی وابسته به واگنر مدعی شد اطلاعات اولیه حاکی از آن است که پدافند هوایی، هواپیما را در شمال مسکو سرنگون کرده است.

از سوی دیگر، مرکز اطلاعات ناوبری هوایی روسیه نشان اعلام کرد هواپیمایی که گفته می شود حامل پریگوژین بود، پروازی نامنظم را تجربه کرد و از ارتفاع ۳۰۰۰۰ فوتی به ۸۰۰۰ پایی فرود آمد.

همچنین کمیته تحقیقات روسیه اعلام کرد که یک پرونده جنایی مربوط به سقوط جت رییس گروه نظامی خصوصی واگنر در شمال مسکو باز شده است.

شامگاه چهارشنبه، جت شخصی متعلق به پریگوژین، رئیس واگنرها در نزدیکی مسکو سقوط کرد که در نتیجه آن، ۱۰ نفر جان باختند.

آژانس حمل‌ونقل هوایی فدرال روسیه تایید کرد که یوگنی پریگوژین، رئیس گروه نظامی واگنر و دمیتری اوتکین، معاون وی سوار بر هواپیمای سقوط کرده در شهر تور بوده‌اند.

310310

کد خبر 1805305

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 7
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۲
    4 4
    موتورش آسیب دیده بوده . فیلمهایی هم که بعداً میاد همه الکیه . جعبه سیاه هم در سقوط آسیب دیده. مرگ بر آمریکا . لودر ها بیان بقایاش رو تمیز کنن.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین