*ما در بین اصولگرایان، اصولگرای 100درصدی هم داریم، اصولگرای 50 درصدی هم داریم، بنابراین او که اصولگرای 50 درصدی است، ممکن است نگاهش ابزاری باشد.
*به نظر میرسد که این سازوکار هم به لحاظ تجربه و هم به لحاظ تعمیمی که تقریباً به اکثریت جبهه اصولگرایان داده است، موفقترین سازوکار برای ائتلاف اصولگرایان باشد و میتواند تضمین کننده موفقیت اصولگرایان در انتخابات آینده تلقی شود، مشروط بر آن که آنان که پای کار هستند و اکثریت اصولگرایان را تشکیل میدهند، با همین محوریت جامعتین، منسجم و با وحدت کلمه کار را به پیش برده و در گفتمانسازی و اجرا و استفاده از ظرفیت غنی اصولگرایان در عرصه انتخابات درست عمل نمایند و به طور کلی مدیریت خوبی بر آن حاکم باشد. لذا ما فکر میکنیم که این ائتلاف، براساس تجربه گذشته، تقریباً کیفیترین ائتلافی است که تاکنون در معادلات سیاسی کشور رخ داده است.
*بخشی از این اختلالات بیرونی است که از ناحیه مخالفین ماست و از طریق تشدید و بزرگنمایی اختلافات درونی این کار را انجام میدهند. یکسری هم غضنفرهایی در داخل هستند که در حرف زدن و موضعگیری، منافع و مصالح کل اصولگرایان را لحاظ نمینمایند و عواقب آن را نمیبینند؛ این دسته، بدون نیت اما با کج سلیقگی منجر به ایجاد اختلال میشوند.
*در صورتی که اصلاحطلبان بتوانند در عرصه سیاسی با قدرت وارد شوند و شخصیتهای ذینفوذی را داشته باشند که در عرصه انتخابات بتوانند موج آفرین باشند، به طور طبیعی اختلافنظر 20 - 10 درصدی که بین اصولگرایان و جبهه پایداری در مصداقها وجود دارد، که به نظر برخی نیز ممکن است بسیار نگرانکننده باشد کاملاً پوشش داده میشود، بدین صورت که ممکن است آنها لیستی جداگانه ارائه کنند که از ٣٠ نفر، ٢٥ نفر مشترک و 5 نفر از آنها باشد، این مشکلی را بهوجود نمیآورد، در سطح کشور نیز همینگونه خواهد بود چون اکثریت تا بیش از 80درصد از لیست، مشترک است اما اگر اصلاحطلبان بهعنوان رقیب اصلی، به شکل ضعیف وارد شوند، رقابت بین جبهه پایداری و جریان آقای مشایی در انتخابات با اصولگرایان جدیتر میشود.
/29217
نظر شما