به گزارش خبرنگار اعزامي خبرآنلاين به مکه مکرمه، سرپرست حجاج ايراني با بيان اينکه علماي جهان اسلام منشور وحدت اسلامي را تبيين کنند، گفت: امروز جمهوري اسلامي ايران پرچم پرافتخار سربلندي مسلمانان را در دست گرفته است و مسلمانان را به وحدت دعوت ميکند تا از زير بار ظلم جنايتکاران نجات يابند و انديشمندان و فرهيختگان جهان اسلام بايد به اين دعوت لبيک بگويند.
وي افزود: اگر اين اتفاق بيافتد جهان اسلام شاهد مجد و عظمت گذشتهي خود خواهد بود. اسلام و پرچم اسلام در همهي دنيا با شکست سلطهگراني چون آمريکا و اسرائيل که حبابي بيش نيستند و با ضربهاي فرو پاشيده خواهند شدف به اهتزار در خواهد آمد.
وي با اشاره به تحولات جهان اسلام و با بيان اينکه بدعتي بالاتر از اين نيست که کفار بخواهند بر کشورهاي اسلامي مسلط شوند و افرادي آن را بپذيرند، اظهار كرد: بيداري اسلامي که در جهان آوازهاش پيچيده از افکار و اعتقادات بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران و رهبر معظم انقلاب است، امروز در حال تغيير اوضاع و احوال جهان است.
در اين همايش حجتالاسلام و المسلمين قاضيعسکر سرپرست حجاج ايراني با بيان اينکه هدف اساسي اسلام، حاکميت خدا روي زمين است، گفت: تعاليم اسلام به گونهاي است که مردم دنيا را به سوي خدا دعوت ميکند و ارزشهاي الهي را در همهي جاي دنيا احياء و جلوي ظلم و ستمگري را ميگيرد و منابع را بين مردم عادلانه توزيع ميکند و هيچ کس حق تعرض به ديگري را ندارد.
وي ادامه داد: دين اسلام از نظرانديشهي ديني به حدي قوي است که هر جا عرضه و به درستي پياده شود مردم به آن گرايش پيدا ميکنند و ميتواند ريشهي همه انحرافات و بديها را بخشکاند، به همين دليل همواره مستکبران و طاغوتيان در برابر آن موضع ميگيرند.
نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت با اشاره به اينکه از زمان ظهور اسلام و بعثت پيامبر اکرم (ص) مخالفان اسلام و انديشههاي توحيدي، حرکت جدي را براي سرکوبي اسلام آغاز کردند، افزود: پيامبر اسلام (ص) در زمان حيات خويش به گونهاي زيبا در برابر اين حرکتها عمل کردند که آنها موفق نشدند و اين سبب شد يک جامعهي توحيدي خالص و ناب تشکيل شود؛ اما پس از رحلت ايشان هر چه انديشههاي ديني کمرنگ شد، مستکبران و ستمگران با بهرهگيري از اختلاف و با استفاده از جهل مردم اختلافات را تشديد کردند که امروز با وجود يکونيم ميليارد مسلمان و بيشترين ذخائر طبيعي، مسلمانان را ذليل کردند.
قاضيعسکر سه اصل مهم را براي به اهتزار در آمدن پرچم اسلام در جهان مورد تاکيد قرار داد و از نماينگان کشورهاي اسلامي خواست در مرحلهي اول، همه با تمسک به قرآن و عمل به آيات شريفهي آن را که همانا دعوت همهي مسلمان به وحدت است، سرلوحهي همه فعاليتهاي ديني و آييني خود قرار دهند و براي زندگي مسلمانان از آموزههاي قران بهره ببرند چرا که آيات قران نجات بخش جهان است.
او عامل بدبختي برخي کشورهاي اسلامي را گرايش به غرب و دوري از هويت اسلاميشان دانست و بيان کرد: با بهرهگيري از اخلاق و کردار پيامبر (ص) جلوي اختلافات را بگيريم تا با وحدت همهي مسلمانها سدي محکم مقابل دشمنان و سلطهگران تشکيل شود.
وي ادامه داد: پيامبر (ص) در تمام برنامههاي خود آنچه ارائه ميدهند براي اداره زندگي بشر و مديريت جهاني است و مخاطب شعارهاي ديني ما، همهي جهانيان هستند.
سرپرست حجاج ايراني در ادامه به موضوع مهم جهان اسلام اشاره کرد و گفت: آنچه موجب بروز فتنه در کشورهاي اسلامي مي شود، جهل است و صاحبنظران و رهبران جامعههاي ديني با مقابلهي جهل مردم، راه را براي پيشرفت و گسترش جهان اسلام باز کنند، موضوعي که شعار بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران در زدودن جهل از مسلمانان بود و امروز مقام معظم رهبري که همواره از استقلال فلسطين و دفاع از موضع آن تاکيد دارند و از همهي مستضعفان جهان حمايت ميکنند.
قاضيعسکر افزود: اگر جامعهي اسلامي آگاه شود خود بر کشور خود حکومت و برسلطهگران غلبه ميکند، رسالت انبياء مبارزه با طاغوت بوده و امروز هم رسالت همهي صاحبنظران و رهبران ديني جهان اسلام همين است که مردم را آگاه کنند و فريب فتنهگران را نخورند، زيرا فتنهگران همواره از عناصري که تشنهي قدرت وثروت هستند، استفاده مي کنند.
نظر شما